Tänäänkin suuntasin kulkuni töiden jälkeen Järvenpäähän. Oli Jaun pikkuryhmän tokotreenit. Tosin siel ei kyllä suurta kuhinaa ollut; Seija ja minä. Marjo ilmestyi kun me jo lopeteltiin.
Troy teki "imutus" seuraamista. Ah ja voih mun sormi ressukoita! Sormet vissiin muistuttaa aivan liikaa nakkeja :o/. Sen lisäksi paikalla istumista ja makaamista. Nyt ei palaamisessa ollut mitään ongelmaa :).
Tuubi treenas ekan osion liikkeet ilman palkaa ja sillä olikin tosi hyvä draivi päällä. Se meinas kompastua seuraamisessa omiin jalkoihinsa kun oli niin tohkeissaan. Idarikin sujui tänään mallikkaasti. Luoksetulon pysäytykset olivat terävät, vaan hiukan viinoon jäi seisomaan. Se tosin saataa olla seurausta mun onnettomista heittotaidoista ja Tuubikin tietää, että lihapulla voi lentää ihan mihin tahansa ;).
Ohjatun merkkiä palkaten. Nyt oli kivasti vauhtia! Oispas kisoiskin.... Hyvä vauhtiset oli myös noudon palautukset ja niistä tuli palkkaa. Lopuksi vahvistettiin ruudun takareunaa pallolla.
-Ei onneksi tullut valmista tänäänkään, vaan ihan kelpo reenit.
Ai juu, Troy mökäs autossa niin kauheesti, että auto oli siirrettävä reilun matkan päähän ettei se nähnyt eikä kuullut. Siel se sitten nukkui kun radio pauhas.