Virallisesta duunista siis vapaata, mikä on ihan iloinen asia, on ollut tosi ryydyttäviä, pitkiä putkia töitä, vaikka mukavaa työtä onkin. Troy ja Tuubi ovat treenanneet tokojaan jokapäivä. Kisojen jälkeen treenasin Tuubilla koko EVL ohjelman ilman palkaa ja kas, sehän osaa ne! Tää on niin tätä..."Kyllä se kotona..." huokaus...
 Troy on ollut todella innokas treenari, sitä ei helteet haittaa. Seuraamista on työstettävä edelleen ja koska se vaatii keskittymistä enemmän kuin vauhtia on se Troylle tosi vaikeeta. Kenties jonain päivänä... Sen sijaan esim evl:län metallinouto ei ole temppu eikä mikään.
829918.jpg
Vapaapäivää on sulostuttamassa Krannilan Nia, working kelpie neitokainen. Se on kyllä niiiin ihana, että harmittaa oikein ettei se ole mun! Ensin se kyllä oli sitä mieltä, että kaikki aidat ja esteet on tehty ylittämistä varten. Keskustelimme tästä vakaan sävyyn ja kun säännöt tyttöselle kirkastuivat on se ollut kuin ihmisen ajatus...Sellainen t o s i  nopea ajatus :o).
829924.jpg831583.jpg
Meidän kani menee tänään kastraatio leikkaukseen. En kyllä löytänyt siltä palleja...Ja nehän ne pitäis leikata..No jospa Cristel löytää muuta leikattavaa, esim tuo vallaton karva!?
829930.jpg

Mistään ei varmaankaan huomaa, että olemme vihdoinviimein saanneet kauan kaivatun uuden kameran! Ihan helppokäyttöinen se ei ole mutta eiköhän tää opita ;).