Varsinainen aktiivipäivä oli tänään, juurikin siksi, että oli vp. Aamu ysiltä startattiin "rasvanpolttolenkille" :) eli reippaalle pitkälle kävelylle. Päätin mennä pitkin metsäautoteitä, jotta koirat vois irrotella. No, niitä teitä riitti ja innostuin tutkimaan eri reittimahdollisuuksia. Kilometrejä kertyi reilu 15 ja aikaa meni kaksi ja puolituntia. Koirat kotiin syömään ja lepäämään, kävin korjauttamassa hajonneen hampaan (itseltäni siis). Sieltä tultuani auton nokka kohti agilityhallia. Hanna oli mua ja Troyta sparraamassa. Saatiinkin paljon eväksiä harjoitteluun, Kiitos Hanna!
Myöhäisillan ohjelmaan kuuluu tuttuun tapaan myös maneesi tokot ja sinnekkin vielä mentiin (hulluja vissiin ollaan). Troy oli ladannu patterinsa tosi hyvin tai sitten se oli jonkun väsymyshysterian voimaa. Se oli ihan mahdottoman energinen. Minä en ollut, mutta väkisinhän tuommonen touhottaja saa mukaansa ;). Seuraamista (ylläri, ylläri) häiriö-kontakti harjoitusta, sujui hyvin. Vauhdikas suora luoksetulo.Törpön kierrolla pari pysähdystä ja wau, ne oli hienot! Molemmat pojat teki sekä paikalla istumisen, että makuun. Makuussa oli häirintäkin ja hyvin kaikki kestettiin.
Tuubin kanssa leikittiin kaukoja ja otin ohjatun vinosti. Hiukan se hämmensi ensin, mutta sujui sitten ihan jees. Nyt olen  t o s i  poikki...Ehkä koiratkin..?