Eilen miteltiin Porvoossa piirinmestaruustokot. Tuubi oli PORSKin joukkueessa ja osallistui isohkoon EVLlään, koirakoita oli vissiin parisenkymmentä.
Paikallaolot meni ok 9 ja 10, vissiin oli istuessa siirtänyt tassua. Seuraaminen alkoi juokemisella, aika harvoin käytetty kaavio! Mukavan lyhykäinen seuruu meni mun mielestä hyvin, Carina on tiukka täti eikä liikoja pisteitä tule 8,5. Idari meni hyvin 9,5 samoin luoksetulo 9. Ruutu oli nurmikentällä ongelma todella monelle, vain murto-osa koirista löysi sen. Meille kävi kuten niin monelle muullekkin, täysillä luoksetulon lähtöön 0. Tuubi hiukan masentui tästä ja ohjatun vauhti (jota ei hulluna ole muutenkaan) kärsi. Lähetyskohdassa oli lätäkkö ja Tuubihan ei voinnut siihen luovutuksessa enää istua, ei edes käskystä 6,5. Metalli oli minusta hyvä, Carinasta ei 7. Tunnarin Tuubi löysi helposti ja räkäs sen mun eteen ja otti ylpeenä perusasennon 5.
Kaukkareissa jäi yksi asento tekemättä ja eteenpäin tultiin 5. Kolmostulos siittä napsahti (212,5p). Tuubilla oli kuitenkin tosi hauskaa ja tuntui suorittaessakin, että se tais pitää hauskaa mun kustannuksella ;o). En jaksa surra kauheesti. Toko motivaatio on hukkunut johonkin ja enenkuin se löytyy on turha odottaa mitään parempaa.Joukkue mestaruus saatiin kuitenkin, kun muut oli taitavia.

Troyn kanssa olin tänä aamuna Purinalla syys-skaboja kattomassa ja siedättämässä sitä kisaympäristöön. Kyllä se vaan vaatii lehmän hermoja (joita ei ole minulla!) ja aikaa ennekuin mitään alkaa tapahtua. Aika tarkkaan kaksi tuntia hysteeristä piippaamista, kiljumista, jopa ulvontaa. Kahden tunnin jälkeen rauhoittui ja vinkui enää sattunaisesti, ei muita ääniä. Se vaan on helvetin pitkä kaksituntinen, mutta alku kuitenkin.
Toivon mukaan seuraavalla kerralla ei tarvis enää kahta tuntia...