Tätä alkuviikkoa on hallinut JAUn kisojen esivalmistelutyöt, mutta omalta osaltani hommat on nyt hoidettu. Kerrankin jo ajoissa, ei tarvii sitten edellis-iltana touhuta niitä.
Tänään oli upea aurinkoinen päivä ja niinpä ampaistiin pitkälle lenkille heti töiden jälkeen ja naapurin emäntä koirineen mukaan. Teki todella hyvää, päälle ja keholle :).
 Lenkin jälkeen Troipan kanssa voittajan liikkeitä. Liikkeestä istuminen alkoi sujua jo tosi rivakkaan, hyvä!
Tunnaria läksin tekemään läheiseen metsikköön. Siellä on tosi paljon oksia ja risuja hakkuun jäljiltä joten sinne oli kapula hyvä piilottaa. Ja kas, nenä meni päälle! Intensiivistä nopeeta työskentelyä, eikä mitään ongelmaa. Tein tunnareita myös metsän oksilla ja onnistui hyvin. Troyn mielestä tämä oli super hauskaa, joten toistoja tehtiin varmaan kymmenen ellei enemmänkin :o). Sitten siirrytiin kapularivin kimppuun ja TROY TAJUS SEN!! JIIIHHHUUU!
Voihan olla, että tämä taito katoaa yön aikana, mutta ainakin me tehtiin varuiksi toistakymmentä toistoa, muistijäljen maksimoimiseksi. Siitä tuo on hyvä kaveri, että se ei ryydy vaikka tehtäis yhtä ja samaa monia kertoja. Itseasiassa se tuntuu vaan tykkäävän. Kun lopetin ja lähdin pois kentältä, se meni seisomaan tunnareiden viereen ja heilutteli häntää ;o)
1987825.jpg