Viikonloppu vietettiin Troyn ja Tuubin kanssa valmennusrenkaan kevätleirillä Loviisassa. Lauantain keli oli kylmä ja sateinen. Välillä satoi vähän ja välillä kaatamalla :(.
Troy oli mukana tutustumassa tapahtumaan joka ois joskus toivottavasti senkin tulevaisuutta.
  Lauantain ohjelma alkoi leirikisoilla, jotka yleens on lopuksi. Tuubi teki hyvät paikallaolot ja hyvän seuraamisen ja kohtuu hyvän idarinkin. Sitten alkoi pudotus... Ruudun merkki oli hidas ja samoin ruutu. Ohjattu ei mennyt mitenkään, tunnarissa Tuubi kääntyi mun mukana ja kun käännyttiin takaisin Tuubi lähti "oma"-käskyllä tervehtimään Jontea ja Christaa.*#¤%#!!  Kaukot tehtiin viel jotenkuten. Kisan jälkeen palaute tuli samantien. En muista siitä paljoakaan, joten suur-kiitos Katjalle joka kirjas ne ylös! Olo oli niiiiin karmee ja nolo, että itkuhan siitä pääsi. Loppupäivä menikin sitten mietteissä syvissä. Illanvietto hyvässä seurassa sai suupielet ylöspäin ja naurulihakset kipeiksi =D.Ja aamulla aurinkokin paistoi!
  Sunnutaina pureuduttiin sitten kunkin ongelmiin. Me otimme hiukan seuraamista, sitten ruutu (joka oli ihan kelvollinen!!) sen jälkeen ohjattu jossa vire alkoi jo selvästi laskea. Ongelman nimi oli "taistelu". Olen palkannut Tuubin iätajat narupallolla/narulla/patukalla taistellen ja se poika tosiaan taistelee! Leuat saa vääntää irti sorkkaraudalla, nami ei kelpaa vaihtokaupaksi. Niimpä Tuubin mielestä Toko = taiteluleikki. Kisat on temppuja ilman taistelua ja siksi todella tyhmää. Mikäli tästä suosta haluan nousta, taistelu leikit jäävät forever. Voin antaa pallon tai heittää (vasta kun olen kehunnut ja koira on minua kohtaan aktiivinen) mutta en saa enää koskaan taistella sen kanssa.
Muutama treeni merkille lähetyksi tähän tapaan ja joo-o, se alkoi kyllä toimia!
Olen niin ikionnellinen kun nyt tiedän miksi kaikki on pielessä, toki ole tiennyt, että jokin mättää. En vain osannut kuvitella, että se ois se tapa jolla palkkaan. Joten, tack så hemskt mycket Jonte!
 Muutenkin leiri antoi paljon ajatuksia ja ideoita niin koulutukseen kuin treeneihinkin. Nyt vaan kääritään hihat ja ryhdytään hommin. Ainoa tie on ylöspäin!
Kiitos kaikille tsemppauksesta ja hyvästä seurasta! Oli todella kivaa ja innolla jo odotan syysleiriä...Kenties lähetettävät liikkeet on silloin kunnossa, tai siis ON. ;)