Pitkästä aikaa jotain tapahtumaa! Tuntuu, että olen vaan kokoajan järkkäämässä jotain kisaa tahi tapahtumaa ja omat koirat makaa sohvalla eikä tee mitään. No, kenties pikkuinen toko-loma on hyväkin. Olen kyllä tehnyt pikku juttuja sisällä naksun kanssa, kuten yrittänyt opettaa Troylle tunnarin pitämistä. Se kun mieluusti pilppuaisi sen hammastikun kokoisiksi paloiksi...
Tänään illala pyörähti siis käyntiin nuorten koirien valmennusryhmä Jessican ollessa meidän valmentaja. Oli todella tervetullutta ja mukavaa kun joku katsoi vähän perään ja antoi vinkkejä. Troy meni siis hommiin pikku tauolta, mutta toimi ihan mukavasti. Seuraaminen ei nyt ollut ihan niin hyvää kuin se osaa, yritämme puristaa sen itsestämme ensikerralla. Käännökset kaipaavat töitä, täyskäännökset kupli ja vasemmalle käännökset on jäykkiä. Myös liikkestä pysähdyttäessä istumiset sitkeitä. Luoksetulon vauhti oli hirmuinen ja niin oli myös törmäys mun jalkaan. Tätä sitten hiottiin kuntoon ja se lopetti törmäilyn ihan muutamasta toistosta. Pitää jatkaa nyt näitä. Ja myös palata joskus takaisin kun jätän sen odottamaan; se nuuskii maata kun lähden kävelemään poispäin... Ovela kille!
Mukana mun oppilaista Milena & Lara ja Mari & Hupi. Ihan voin olla ylpeä heistä, hyvältä näytti ;). Huomenna maneesille Pornaisiin hiomaan oppeja!