Tuubi oli tänään tokokisoissa piiiitkästä aikaa. Mentiin menttaliteetillä "lahjattomat treenaa", kun ei ole oikein innostanut. Kisapaikka oli tuttu kotikenttä, mutta niin vain alkoi jänskättää kun kehään mentiin. Tuubi oli tosi hyvän tuulinen, olihan se nauttinut laatuajasta mun työpaikalla YKSIN koko päivän (ei vilaustakaan siitä merle-hirviöstä).
Istuminen oli hyvä 10. Makuussa annoin Troyn maahanmeno käskyn ja Tuubi vain luimisti korviaan; "Jaaha, tässä taas trenataan, että menenkö maahan väärällä käskyllä! No, en varmana mene!" -Luki ajatuskuplassa Tuubin pään päällä. Yli mitoitettu oma "MAA" käsky sai sen putoomaan. Se oli siis mun mokasta 8 (Ihan turhaan, plääh...)
Seuraamisessa treenaamattomuus näkyi, etenkin täyskäännöksissä, ansioiden mukainen 8. Idarissa Tuubi loisti, koska se on liike jonka se osaa unissaankin 10. Yhdessä kulmassa törmättiin, tais olla eka. Muuten oli ihan  hyvä. Luoksetulon stoppi liukuin hiukan, muuten mainio 9.Ruutu meni hyvin, vaikkakin paikka oli ikävän reunassa => treenatakko pitäis? ;) 10 tuli kuitenkin, kun virheitä ei tullut. Ohjattu oli oli hyvä. Tuubi laukkasi kaikki matkat 10. Metalli meni hyvin (minä jopa heitin suht hyvin => esteen taakse, eikä yleisöön) siitäkin 10. Tunnari jännitti, kun kokeilin sitä duunissa niin ihan oli hukassa. Löysi oman heti, ei ottanut vaan tarkisti oliko omia kenties muitakin ja toi sitten rauhallisesti oikean 8,5. Kaukkarit meni suht ok, yksi ennakointi ja liikkuminen eteenpäin, jäljelle jäi 8,5.
Loppusaldomme 295,5p !!! KP sij. 2. ja kaikkea :) Kisan voitti Mirva Vainio ja Dino 311p, mutta koska he edustavat Porvoon palveluskoiria, kruunattiin Tuubi Porvoonseudun koiraharrastajien tokomestariksi! =D
1487348.jpg
Renkaan leirillä (04/08) harjoiteltiin ;)
 
Kyllähän se melkoinen mestari onkin, ajatella jos oltais ihan paneuduttu lajiin viimeaikoina. No, pitänee vissiin kun piirin kisat lähestyy ja on tietty syytäkin.
Eilen Tuubi näytti lampolalla Troylle kuinka paimennetaan ja ah, mä vaan ihailin sitä! Niin hienoa menoa. Vähän ruosteessa toki, tauko on melkoinen. Ruohoa se siihen jännitykseensä pisteli varmaan enemmän kuin pässiressukat. Troyn paimennukseen täytyy saada apua osaavammilta ihmisiltä. Harmittaa, kun mä tiedän sen osaavan, kun olen nähnyt, mutta nyt ois vain mukavaa hajoittaa ja hallita. Mutta asia kerrallaan. On meillä tässä agilityt ja tokotkin ihan vaiheessa, joten.... Tosin toko ois mukavaa unohtaa Troyn kanssa vaikkapa kymmeneksi vuodeksi ja palata asiaan kun se on rauhottunut...