Kääntis kului jälleen poikain treeneistä. Tuubi harrasti tänään tunnaria. Ensin helppoja ja pikkuhiljaa lisäsin kapuloita ja rivejä. Oman löytämisessä ei ollut ongelmaa. Palautuksessa ravaa hissukseen takaisin ja on alkanut tekemään myös banaanin muotoista paluurataa?! Muistuttelin itseäni olla tuijottamatta koiraa, toivotaan että se auttais tässäkin ennenpitkää. Tehtiin myös ohjattu ja merkillä kaukkareita. Vauhti ja kaikki hienot.
Troy seuras edelleen hienosti (jo kahtena päivänä!! Enkka...?) nyt palkkasin narupallolla epäsäännöllisesti. Otettiin erillaisia pätkiä ja vasemalle käännökset tuntui tosi hyviltä :o). Myös täyskäännökset oli tiivitä. Opeteltiin pitkästäaikaa ohjattua, molempia suuntia. Ei ongelmaa. Ihan pelottavan helposti oppi tämän, kun muistan miten Tuubin kanssa tahkosin liikettä ihan eniten ja se oli tosi pitkään inhokki-liike. Troyn kanssa varmaan ehtii tulla sitä ja tätä, mutta mukavaa nähdä sen innostuvan tästäkin liikkestä. Tosin se palautti kapulan ravilla, mutta se ravaa niin hirmu lujaa, että siinä saa moni koira laukata ja lujaa pysyäkseen samassa vauhdissa ;o). Varmasti myös tuo liukkaus tekee sen, eilinen törmäys kenties viellä muistissa tai sitten sen sisällä asuu pieni ravihevonen.

Minnin sivuita oli pakko napata tuo loistava slogan (no guts, no glory) jos ei sillä tuu voittaja fiilis niin sitten ei millään =D.