Taas meinannut tää päivitys kärsiä...Halloweenia ilmassa vissiin.
Perjantai-ilta meni tokon merkeissä maneesilla. Tuubi aloitti ja teki idarin, seuraamista, luoksetulon, ohjatun ja ruudun. Häiriötä oli ihan riittämiin, Riffi touhusi lähes kokoajan selän takana ja oli viel aloittanut juoksunkin :). Tuubi ei kuitenkaan antanut sen häiritä suorituksiaan ja äityi jopa räksyttämään taas liikkeiden välissä. Luoksetulon stoppi oli huono, tarttee keksiä jotain ja ohjatun vauhti ekalla oli huono. Toisto oli paljon parempi.
Troy teki idarin, seuraamista, ruudun ja ohjatun. Viimeisestä olin erityisen iloinen, koska se tehtiin ekaa kertaa kokonaisena liikkeenä ja meni todella hienosti :). Ulkona myrskysi ja satoi joka suunnasta ja olin todella iloinen maneesivuorosta!

Lauantaina olin pitkästä aikaa Troyn kanssa agilityn ryhmätreeneissä. Tehtiin Rantamäki-Lahtisen ykkösten rataa. Koutsilla oli hyvä tyyli tutustuttaa rataan ja mahdolliset ongelmat käytiin läpi jo etukäteen. Tutustuttiin liki tunti! Itse suoritus menikin sitten todella hyvin. Toisella kierroksella mietittiin alkua uusiksi ja Anne-Mari sai mut jättämään koiran huomattavasti kauemmas kuin oisin itse uskaltanut ja niinpä lähtö tapahtui niin, että olin nelos hypyn takana. Mahtavasti onnistui! Jihuuu!

Sunnuntaina takaisin Nurmijärven hallille treeneihin by Teemu Linna. Saatiin Hannan ja Marian kanssa ratapiirros meilitse ja kyllä se meidät hiljaiseksi veti. Rata sisälsi liki kolmekymmentä estettä ja ohjauskuviot olivat meikäläiselle ihan eniten vaikeita. Ei mulla ollut mitään hajua miten koiraa pitäis viedä tällä radalla. Sitten aloinkin epäillä osaanko viedä koiraa ylipäänsä ollenkaan koko agilityssä ja usko itseen mureni vuoroa ootellessa.
Omalla vuorolla kaikki aika meni alkukuvioihin esteisiin 1-11. Aika säälittävää, mutta tarpeellista. Pakkovalssi oli mulle jotenkin todella vaikee, mutta viimein sain sen onnistumaan. Troy oli upea ja rankkaa oli treeni sillekkin, hyvä kun se jaksoi illalla syömään nousta.Tosi hyvä ja opettavainen treeni, paitsi teknisesti, myös henkisesti. Iso kiitos Teemulle siitä!