Lauantai-iltapäivällä pakkauduttiin Sepän siskosten kanssa autoon ja suunnattiin kohti Turkua. Maajoukkuekarsintakisa alkoi siellä messuhallissa n.klo 18. Suoristusvuoro meillä oli likempänä puoltayötä, kolmanneksi viimeisenä startattiin. Kisaan osallistui 21 EVL koirakkoa. Paikallaolot oli ensin ja Tuubille molemmista kymppi :). Lattian peittona ollut matto oli ollut jo alusena kokopäivän näyttelykoirille, joten hajujen hegemonia oli monelle paikallaolijalle liikaa.
Seuraaminen ei ollut ihan priimaa Tuubia, mutta hyvää kuitenkin ja siitä 10 (kisan ainoo seuraamis kymppi!!) Idari, Tuubin lemppari oli myös 10. Luoksetulossa sitkeä seisominen, railakkaasti yli merkin, samoin makaaminen 7. Ruutu 10. Merkille meno ois saannut olla rivakampi, muuten jees. Ohjattussa lähti keskikapulalle, pysäytys ja uudelleen ohjaus. Jontte ois antannu nollan "joulupukki" antoi kasin ;).
Metalissa valitsin pienemmän kapulan ja se oli hyvä ja jopa ripeä ja siitä 9,5. Tunnarissa sitten se hajumaailma tais tukkia Tuubin nenän ja se totes, että se on varmaan toi kolmas kun se ei kerta ollut eka eikä toka. Näin ei kuitenkaan ollut ja siitä siis 0 :o(. Kaukoissa tuli 10cm eteenpäin 9. Kokonaissaalis 266,5 ja ykköstulos. Tässä kisassa se oikeutti sijaan 14.
Olen kyllä tosi tyytyväinen. Tuubi toimi iloisesti vaikka ei moisissa hallikarkeloissa ole koskaan käynnyt. Ja meillä oli kehässä oikein mukavaa, mikäs siinä oli tehdessä kun oli noin luotettavan hyvän ystävän kanssa tekemässä :o). Ihana koira se on!
Kivaa oli nähdä myös kaikkia mukavia tokotuttuja pitkästä aikaa.
Kisan voitti ansaitusti Marko & Flu, IIIIISOT onnittelut! Toiseksi Jessica & Katla, Duktiga ni! ;) Ja kolmansiksi Satsu & Welmunen. oooonneva!
 Ajettiin yöllä viel kotiin ja Pornaisissa oltiin puol neljä aamulla. Kaiken batteryn juomisen jälkeen oli pienoisia unen saanti ongelmia ja tulikin nukuttua vajaa neljä tuntia.  No, kenties ens yönä...
Parin tunnin metsäautotiekävely naapurin kanssa piristi kyllä oloa. Troylla alkoi jonkunsortin vatsatauti lauantaina ja Tuubiin se tuli (onneksi vasta) tänään. :o(