Tuubi treenasi sekä maanantaina, että tiistaina. Yllätys, yllätys hän on saannut nyt treenata paikallaan istumista. Heti kun treeni siirtyi kotikulmilta kentälle, tuli Tuubille taas sellainen olo, että istuminen on jotain mitä tehdään vain kotona! No, tämähän ottettiin tiukasti työn alle ja sitten istuttiin ja istuttiin. Lopulta alkoi sujua. Toivon mukaan kisoissakin vastaisuudessa. Idarin asennot myös syynissä ja siinäkin istuminen. Vaikeeta oli sekin. Ehkä käytän sen hierojalla ihan varmuudeksi, etten nyt vaadi jotain, mihin se ei vaan kykene.
Harjoiteltiin myös luoksetulon stoppeja. Käsimerkillä on paaaaljon parempi ja terävämpi.Se siis otetaan taas käyttöön.Kaket tehtiin myös, kapealla penkillä ja kun toistoja tuli tarpeeksi alkoi se oikea liikeratakin löytyä. Tuubi pistäis niin mieleään vaan tassut kippuralle kuin kissa :). Tunnari ei tuottanut vaikeuksia tälläkään viikolla, vaan ne tehtiin vauhdilla ja innokkaasti....Mitä siis on kisoissa toisin....?
Troy on treenannut näytelmä-esiintymistä ja täytyy sanoa, että olen todella onnellinen Katjan lähtiessä sen kanssa kehään. Poitsulle on nuo perusasennot ja istumiset iskostuneet aika hyvin, eikä se voi käsittää miksi pitäisi seistä mun edessä poikittain! Tai seistä ylipäätään ollenkaan. Tassuja on ihan turha asetella, hirmu ripaskantanssi vain alkaa. Näytelmältä ei siis kannata suuria odottaa, se pakollinen tulos riittäisi minulle. Tosin, onhan tuo valkoinen-leijona niiiiiiin paljon kauniinpi kuin ne toistensa kopiot, jotka kehiä kuluttaa ;).
877923.jpg
(kuva,; Hanna Seppä)