Pitkästä aikaa tuli oikein halu mennä treenaamaan tokoa! Kun tämmöinen kohtaus tulee, kannattaa vaan totella. Kuuman ilman vuoksi menin vasta ysin jälkeen. Ei siksi, että se koiria haittais, vaan kun päätin mennä urheilukentälle, siellä on toimintaa kun kelit sallii. Pari futaajaa oli nytkin, mutta ystävällisesti he mahduttivat minut ja koirani toiseen päähän kenttää :)
Tuubin kanssa muisteltiin idaria. Vaikeeta se hiukan olikin, kun intoa oli niin valtavasti. Vihdoin kaikki asennot muistui mieleen ja niistä suorapalkka. Luoksetuloa otin nyt niin, että läksin puolimatkassa jätöstä juoksemaan karkuun ja Tuubi sai juosta leluun kiinni. Näitä muutama. Ohjattua otettiin viellä ja se oli ihan tosi hieno. Muutama toisto merkille, josta superpalkat.
Troy teki pitkälti samat treenit. Idarin istumista otettiin erikseen ja se on selkeesti palautettava mieleen namilla. Ei pysty ajattelemaan liikettä ja lelua yhtäaikaa ;). Luoksetuloa samaan tapaan kuin Tuubille ja jesses, kun poika tuli lujaa. Tietty vauhti ei olekkaan koskaan ollut Troyn ongelma. Merkille menoa otettiin lopuksi.
Ihana fiilis tuli treeneistä. Ne oli sopivan pituiset, kerrankin maltoin lopettaa ajoissa. Koirilla oli hirmuinen into tehdä ja intoa ois ollut enempäänkin, Troyn joutui melkein kantamaan autoon :)

Juoksemassa ollaan käyty nyt kun maalaushommat on helpottaneet. On juostu vaihtelevia matkoja, suosien metsäautoteitä tai ihan polkuja. Kovalla alustalla Tuubi alkaa jäädä, joten sen varmasti tekee pahaa, eikä se asfaltti ole itsellekkään mikään kiva juoksualusta. Hyvin on sujunut ja jatkoa seuraa :).