Maanantai treenit oli eilen (agiliito siis) ja ohjaaja Markku oli, meidän kaikkien opiksi ja iloksi, tullut paikalle ratakarttoineen ;)
Rakennettiin ykkösten rata joka oli mutkikas, mutta sujuvan oloinen. Valittettavasti se sisälsi kaikki kontaktit. Mun ahdistus vaan kasvoi ja ne ois saatava kiireellä kuntoon. Joka tuutista tulee eri neuvoa, miten kontaktit pitää opettaa, miten niistä tulee nopeet, miten varmat. Mä oon sitten ihan pallo hukassa, että mikä se meidän juttu on? Olen siis jättänyt asian opettamatta, ihan vaan oman ahdistuksen takia. No, se ei tietty johda mihinkään, mutta jonkinlainen kontaktihärpäke pitäis kotipihaan saada, että asia etenis, esim tämmöinen;)
 Omalta osaltani treenit meni aikas reisille. Hosuin ja huidoin kuin heinämies. En olenkaan saannut sellasta fiilistä päälle mikä oli esim HAU openissa. Troippa selvis radasta hienosti. Tosin pujotteluun se ei oikein osannut suhtautua osana rataa, vielä. Onnelinen koira se jokatapauksessa oli, kun pääsi vihdoin agiliitämään.  Tutustuttiin myös Markun Norjassa näkemään radan aloitukseen, mikä oli mielenkiintoinen. Ykkönen oli hyppy, kakkonen oli puomi ja putki oli puomin alla ja aukes tietty ylösmenon vierestä. Se saatiin kaikilla sujumaan hyvin. Tosi hyvä vinkki, joka voipi tulla hyvinkin vastaan kisoissa.

Meillä on lampolan lomitusviikkokin eli käydään tsekkaamassa, että pässi karitsat on pysyneet aidoissaan. Kokeilin päästää Troyn kokoomaan laumaa, mutta siitähän ei mitään tule jos se viimeksi on edelliskesänä paimennellu. Hajonta oli täydellinen ;). Niimpä me sitten tutustuttiin pässi persooniin "face to face" ja yritin Troylle saada selväksi ettei niitä tarvii pelätä ja etenkään purra. Turhaa sitä kuitenkaan on sinne laumaan päästää ja kuvitella, että omineen vois harjoitella. Mä luulen, että se päätyy vaan rosvopaisti juttuihin :o(