Iltasella käveltiin poikien kanssa tuttuun tapaan maneesille tokotreenien pariin.
Tuubi oli vuorostaan hommissa ja tehtiin koko ohjelma. Nyt tapahtui sama kuin viime talvenakin, tosin tais olla enempi kevät puolella talvea männä vuonna. Tuubi ei muista ruutua! Jotain muistijälkiä tuhansista toistoista kuitenkin oli ja niinpä herra päätti väijyä vasemman takakulman takana mahdollisia lisäkäskyjä. AAAAAARRRGGHHH!!
Pidin kuitenkin rauhallisen mielentilan (niin rauhallisen, että ihan kadehdin itseäni ;) )ja aloin helpottamaan tehtävää. Mentiin lähemmäs ja kävin näyttämässä missä ruutu on ja sitten uusi lähetys. Aina vaan se päätyi pyörimään siihen samaan nurkkaan. Lopulta asian laukaisi alkeisopetukseen palaaminen, eli seisoin itse ruudussa ja kutsuin koiran sinne. Muutamia toistoja näin ja sen jälkeen sujui jo koko tehtävä. -En mä kyllä ymmärrä mikä herne sen päässä tekee voltin kerran vuoteen just ruudun kohdalla!!?? Kaikki muu onneksi sujui hyvin. Tuubi on tosi aktiivinen ja odottaa innolla seuraavaa liikettä. Se tekee tokoa edelleen ilman palkkaa, siis ei leluja eikä nameja, ainoastaan kehu. Sopii Tuubille oikein hyvin, se tekee töitä paljon paremmin :).
Troy teki hyppynoudon hurrilla, kun oli Pikku-Marjo liikkurina. Eka palautus ohi esteen (kun se liikkuri kiinnostaa), toistot olikin jo moitteettomat. Vauhtia tosin oli niin paljon, ettei törmäykseltä voinnut välttyä.