Pojat olivat ottaneet mittaa toisistaan yks`kaks`yllättäen perjantai iltapäivällä. Milja oli kotona, puhui juuri Hanskin kanssa puhelimessa. Varmasti oli Troy taas kaivellu verta nokastaan, niinkuin sillä on ollut ikävänä tapana :o/. Meteli oli ollut tietty hirmunen ja Milja oli siihen päälle huutanu "perkeleitä" niinkuin kunnon koirankouluttaja ikään...!?!  ;o). Tappelu talttui ja sen seurauksena Tuubilla pehmytkudosvaurioita ainakin oikeassa olassa ja vissiin toinen takanenkin sai kipeetä. Reikiä ei sen kummemmin missään. Tuubi on saannut hoidoksi arnicaa ja lepoa.
Troy sai lähteä mun mukaan töihin, koska Piiran Leena otti tänään vastaan porvoolaispotilaitaan. Kun käyntivälit on pitkät arvelin, että voi olla että joku unohtaa tulla. Näin myöskin kävi ja jaoin "vapaille markkinoille" tulleen ajan Hupin kanssa.
Leena kävi Troyn läpi ja sekös oli Troysta ihanaa. Lantion tarkastus eritoten sai Troyn kuvittelemaan Leenan haluavan ihan jotain muuta! Hieman kieltämättä noloja nämä hormoonitoiminnan heräämiset nuoressa miehessä. Testosteroiinin piikkiin menee varmasti myös poikain tappelu. Vasen kylki oli Troylla tappelun jäljiltä hiukan jumissa. Muutoin Leena kehui koiran rakenteen todella hyväksi ja terveeksi. Ranka oli täysin suora ja hyvin liikkuva. Troykin antautui hoidon vietäväksi, kun alun hämmenyksen jälkeen tajusi, ettei kyseessä ollut minkään sortin seksireissu.. ;o)
Hupi hyötyi myös suuresti päästyään Leenan hoitoon (jonottettuaan tuloksetta ikuisuuden, niinkuin monet muutkin) ja pääsee uudestaan taas helmikuussa. Hyvä, hyvä!