Hupi muutti meille pariksi viikoksi, omistajat mokomat kehtasivat Thaimaahan lähteä ( ei kyllä huvittais!!?). Hupi on mua aina pelännyt, vissiin kun mulla on niin kova ääni, vaikka en sitä korottaiskaan ja meillä on ollut aijemmin myös hiukan erimielisyyttä aidoissa pysymisestä ja toisille rähisemisestä. Tänne tultuaan Hupi on yllättäen ollut ihan kuin eri koira. Se jopa käyttäytyy suht rauhallisesti! Hyvä niin. Pojilla on tietysti ollut ihanaa kun on kaverina tuollainen kaunokainen ;o)
1344952.jpg
Treenitkin on jatkuneet ja nyt tein Troylle ohjelman jonka mukaan edetään. Eilen aloitin pitemmän kaavan seuruulla, kaikilla tempoilla ja paljon käännöksiä ja pysähdyksiä. Tosi hienosti meni ja kaavion suorittettuaan vapautin ruokakupille. Ennen Marin etelään lähtöä katsottiin kuvatut treenit videolta ja yllätys oli melkoinen. Troyn seuruu näytti tosi hienolta! Se on erillaista kuin Tuubin, mutta hyvän näköistä. Se siis näyttää paremmalta kuin treenatessa tuntuu. Kaikesta tästä innostuneena ilmoitin pojat kisoihin, myöhemmin keväällä :o).Tosin Tuubillakin pitäis vissiin treenata....
Eilen käytiin myös metsälenkillä. Ohessa muutama kuva sielunsisaruksista (Hupi ja Troy mellastavat keskenään lähes kokoajan) ja tosikko Tuubista joka ei pysty tekemään mitään kun ottaa kameran esiin, tai siis se alloittaa hillitömän poseeramisen, mokomakin linssilude ;o).
1344954.jpg1344955.jpg