Troy on tehnyt ahkerasti metallisulkeisia lähes joka aterialla sitten perjantain. Vain eka ruoka jäi syömättä sen jälkeen ote kapulasta löytyi yllättävänkin helposti. Nyt ollaan tehty seuraamista sisätiloissa, metalli suussa ja lienee aika siirtää tämä ulkotreeneihin.
Lauantaina tehtiin parin tunnin ripeä kävelylenkki mukavassa syyskelissä. Sunnuntai oli treenivapaata, oli JAUn kisat Hyvinkäällä.
Maanantaina treenasin kääntiksellä Troyn kanssa hyppynoutoa. Otettiin se tavallinen, luuta muistuttava kalikka. Tämä on kumma juttu, leijona herää heti! Tämmöistä kalikkaa Troy ei jotenkin vaan voi "alentua" kantamaan "sääriluusta" vaan roikottaa sitä "nivelestä". Tosi hienon näköistä ;). Aikamme asiaa hiottuamme alkoi oikea otekkin löytyä. Tunnaria otettiin myös. Ekalla keralla meni nenä hienosti päälle, tokalla keralla ei keskittynyt, mutta seuraava oli taas työvoitto. Saispa tän nyt kuntoon sille. Täytyy myös treenata voittajan liikejärjestyksessä, että se oppis hillitsemään itseään eikä alkais kuumumaan noudoista.
Tuubin kanssa seuraamista, pitkää suoraa ja täyskäännöksiä. Molemille pitänee opettaa paremmin suoraan peruutus. Tuubi oli ihan fiiliksissä ja niinpä se teki seuraamispalkaksi kaukoja pitkän setin, innokkaasti ja täysin liikkumatta!! Jihhuuu!