Oltiin sovittu keskiviikoksi treenit Hupin ja Marian kanssa. Yks`kaks keksittiinkin lähteä testaamaan koirakoitamme Purina Areenalle HAU-open epiksiin. Oikein hyvistä treeneistä kävi nekin :).
Troy opetteli ekan tunnin olemaan reagoimatta tapautuksiin ja edistymistä selvästi tapahtui! Muutenkin istuttiin ja ihmeteltiin halli-hulinaa, jota ei olla nähty ihan vähään aikaan.
Tuomari Anne Viitanen oli tehnyt mukavan mutkaisen radan mölleille. Startattiin Troyn kanssa maksien tokana.Olinkin itse ihan rauhallinen! Mitään tietoa ei ollut jännityksestä, joka yleensä hyökkää viimeistään lähtölinjalla kimppuun. Olo oli rento ja luottavainen. Tähän tunteeseen Troy vastasi loistavasti ja suoritimme radan ainoastaan yhdellä kiellolla (en antanut käskyä Alle joten meni ohi). Olin ihan taivaassa! Se pystyikin suoriutumaan itselleen pelottavissa olosuhteissa todella hienosti, hyvä poika! =D Otin kylläkin tahallisen hyllyn käyttämällä namialustoja kontakteilla.
Hupi suoritti Marian kanssa elämänsä ekan kisaradan ja kun omaa vastaavaa muistelen, on tämän parivaljakon taso ihan kilometrejä korkeampi. Pikkusia solmukohtia siel ja tääl, mutta ne korjaantuu kokemuksella ja treenillä. Hyvä te! Nyt on ihan hirmu tsemppi päästä agia treenaamaan, on se niiiin hauskaa!
Tytöt olivat treenien ajan Anttilassa Minnin luona hepoja hellimässä. Viikkojen kinuamisen jälkeen saivat useamman tunnin hevoskuurin ;) Feya on kasvannut hurjasti ja on ihan miehen näköinen (kauniin miehen!) ja käyttäytyy älyttömän kohteliaasti mun poikia kohtaan. T&T vois ottaa mallia tuosta!
Kiitos Minni eniten ;o)
Tänä iltana ylitoimitsemaan tokoa Porvooseen, kunhan on ensin kyllästetty lautoja miljoona...