Maneesi treeni-ilta oli tänään.
Tuubi teki ohjattua. Vein itse kapulat ja Tuubi odotteli lähetyspaikalla. Kun palasin sen vierelle se haukkui mulle! :-O Vähän niinku, että" nopeesti akka tänne antamaan ohjeita" ;). Ja kyllä se ihan tulessa olikin! Siinä sekos suunnat ja kaikki kun oli niiiiin ihanaa tehdä toko-hommia. Toistoon oli jo hiukan rauhoittunut, mutta höyryä riitti silti, ehkä vauhdikkaimpaan ohjattuun ikinä! Meinasin unohtaa sanoa "irti" kun olin niin äimistynyt vauhdista :o). Otettiin pari kertaa pelkkää merkkiä (kapulat paikallaan) ja vahvistin sitä, nyt kun vauhti oli oikea. Toisena liikkeenä Tuubille tunnari. Se oli niin fiiliksissä onnistuneesta ohjatusta, että lähtikin hakemaan, käskyn saatuaan, niitä ohjatun kalikoita =). Mietimme sitten hetken mikä olikaan tunnistusnouto ja kun se muistui mieleen teimme kaksi kertaa liikkeen. Ensin 5+1 kapulaa ja sitten 10+1 kapulaa. Ei huomautettavaa. Kapulan pureskelusta ei tietoakaan, kummassakaan noudossa (*hyppii riemusta*).

Troy teki tiiviin setin liikkeitä; seuraamista (painoi jopa hiukan!! En aijo puuttua tähän vielä ainakaan, koska kaikki muuten tosi hienosti), Luoksetulo (parantunut paljon metsätreenissä), luoksetulon pysäytys otettiin pöntön kierrolla ja se ei ollut ihan hyvä tänään...Löysempi kuin yleensä. Avoimen hyppyä opeteltiin tai siis sitä istumista siel hypyn takana. Makaaminen ja seisominen onnistuis...Eikös niillä vois pärjätä? ;) Palauteltiin mieliin myös hyppynoutoa ja hyvinhän se mieleen palasi.
Kaukokäskyt toimivat myös maneesissa edelleen ja olen niihin toooosi tyytyväinen. Vaihto on hiukka tahmee, mutta tiedän sen nopeutuvan (kenties liikaakin...?) kun varmuus tulee.
Paikallaolot otettiin EVL malliin ja Troy teki molemmat ihan hienosti. Pää sillä pyörii, mutta asento pysyy. Makuuseen täytyy nyt tehdä jotain, se loikoilee vähän kuin ois rannalla tai jotain, ei kovin ryhdikästä :o/
Lopuksi Troy sai juosta ruutuun joka oli maneesin toisessa päässä, oisko ollu 40m ja voi kuinka se oli ihqua ja parasta =o).
Olin tosi tyytyväinen poikiini, ihanat jätkät! Myös Hupi on kehittynyt isoin harppauksin, vaikka agiliitokoira onkin ;). Hyvä meidän maneesi-jengi!
1068700.jpg
Ei se nyt hullun ryhdikäs ole tämäkään.... ;)