Lauantaipäivä hurahti mukavasti Rymättylässä, paimennuskisojen merkeissä. Sikan Katjan kauniilla saaristotilalla. Saavuttiin kera naapureiden paikalle juuri ykkösluokan alkuun. Mielenkiintoisaa oli pitkästäaikaa seurata kisoja, mukavaa nähdä myös kelpejä työssään!

Mukana myös WK "Heili"(K.Hilska) joka tuli ykkösissä kolmenneksi ja suoritti perusradan. Todella hienoa työtä!
1868879.jpg
Troy ja Tuubi olivat yleisössä myös. Troy piti sitä ärsyttävää apina-vingutusta ekan puolituntia ja hiljeni sitten. En kiinnittänyt siihen suuremmin huomiota, se oli mun tuolin takana maakoukussa kiinni. Tuubi sai katsella kisoja eturivissä. Kun eka häkitys tapahtui ja tuli aplodit, en sanonut/reagoinnut Troyn kiihkoiluun mitenkään. Häkityksiä ja näinmuodoin myös aplodeja tuli harmittavan vähän. Tuntui kuitenkin, että Troyn reaktioit saattoivat hieman laimeta loppua kohden..?

Tuubi ja Sipuli seuraavat kisatapahtumia asiantuntevalla asenteella ;o)
1868855.jpg

Tänään käytiin aamusta ihmettelemässä mätsäri hulinaa Pornaisten urhiksella. Troy kiihtyi kuten aina, apina-vingutus alkoi aikalailla heti kun se näki koira ja ihmispaljouden. Tein kontaktitreeniä ja sain onnistumisiakin. Ikävä kyllä se vinkui lähes kokoajan. Tehtiin seuraamista jolloin se hiljeni => keskittyi enemmän? Tein myös liikkeestä seiso, kaket ja suoran luoksetulon. Se teki kaikki annetut tehtävät, mutta intenssiteetistä ei voi puhua. Lopuksi vaan hengattiin ja ohitettiin koiria löysällä hihnalla. Troy oli aivan uuvuksissa mokomasta puolituntisesta. Ens viikolla saadaan kenties ammatti-apua ongelmiin ja toivon mukaan saisin kasaan jonkun selkeän suunnitelman siihen, miten lähden tätä ongelmaa työstämään.