Maneesilla piipahdettiin taasen eilen illalla.
Tuubi kävi kuumana kuin hellakoukku! ;o). Oikeesti, en ikinä kuvitellut, että joutuisin sanomaan tämän! Jotain on tapahtunut ja tapahtuu edelleen. Otin seuraamista, Tuubin teki mieli haukkua ja ulista, kun ei sais niin se "murisi" vai oisko urina oikeampi verbi. Jokatapauksessa, tekeminen oli kaikinpuolin innokasta ja meillä oli tosi kivaa. Ohjattuakin tehtiin ja liika intoileminen meinas saada Tuubin sekoilemaan tehtävässä joka kuitenkin tehtiin lopulta onnistuneesti ja v a u h d i l l a  pari kertaa. Odotan mielenkiinnolla tuleeko tämä mieliala mukaan kisoihinkin... Totisesti toivon niin!
Troy teki oman settinsä ja idarin asennot onnistuivat tälläkertaa todella hienosti. Noutoja otettiin muutama myös ja palautus vauhti oli nyt  hyvä. Suoria luoksetuloja palkaten vauhdista ja loppuasennosta. Otin myös ruutua merkin kautta. Meinaa ryökäle karata merkille. Se lähtee just silloin kun vedän henkeä antaakseni käskyn. Tämä ei ole mikään kova ääni, ei ole käskykään, vaan hyvin se sen kuulee ja karkaa. Pitää harjoitella tätä ennenkuin se on ongelma. Piste oli niin lähellä ruutua, ettei Troy meinannut lainkaan hahmottaa sitä ;o). Löydettyään paikan kaikki sujuikin ongelmitta. Pitänee alkaa treenaamaan myös ruudun loppuosaa, tajusin juuri etten ole sitä edes opettanut....
 Lopuksi paikalla olot. Otin molemmat koirat riviin. Tuubi istui kokoajan. Troy istui ja makasi ja minä olin piilossa. Uusi bc narttu treeni ryhmässä aiheutti Tuubille keskittymisvaikeuksia ja sen piti oikein kääntää pää toiseen suuntaan, ettei tulisi mietittyä tyttöjä =D.
Kivat treenit! Kiitos seurasta Hupi & Stella!

653442.jpg  618327.jpg