Tänään oli ihan todella kesäisen helteinen päivä, jo aamusta asti. Meillä oli koirien kanssa suuntana Nurmijärvi ja Kiharakerhon järkkäämät tokokokeet. Kun pääsin molemilla pojilla mukaan, arvelin tämän olevan hieno kenraalitreeni Oulua varten.
Koe alkoi erikoisvoittjalla, jossa oli seitsemän koirakkoa. Paikalla istuminen Tuubilta moitteeton suoritus 10. Paikallaan makaaminen on Tuubin heiniä 10 :). Seuraaminen oli hyvää, as usual, yksi täyskäännös kupli, 9,5p. Idari sujuisi Tuubilta varmaan ilman minuakin, ei huomautettavaa myöskään tuomarilla 10.
Luoksetulon stopit liukui ja siitä 8. Ruutu löytyi (!) ja meni hienosti kaikilta osin 10.
Tokaan osioon en ollut ihan niin tyytyväinen, Tuubi teki kuitenkin kaiken, eikä tehnyt juurikaan virheitä. Ohjattu, jossa meille haettavaksi vasen. Ruutu oli jätetty kentälle ja Tuubi lähti reippaasti sitä kohti. Matkalla se onneksi, ihan itse muisti, että se temppu tulikin jo tehtyä. Niinpä se kurvas jyrkästi kapulalle ja palautti hyvin 9.Tunnariin on saatu niin paljon vauhtia lisää treeneissä, että odotin saamaa nytkin, vaan ei. Rauhallinen ravi kalikoille, oma löytyi ja ravilla palautus. Ei virhettä 10. Kaukokäskyjä otin kehän reunalla, vuoroa odotellessa takapalkalla. Nyt onnistui myös kehässä! 10!! Vaihdot olikin kyllä tod. ripeät.
Saalis Tuubille upea 306p ja voitto :o). Jihhuuu!!!
724021.jpgkuva, Hanna Seppä

Voittaja luokka sitten odoteltiin ja sen jälkeen vuoroon Troy avoimessa.
Paikallaolo hyvä, tosin pää oli ylhäällä kun tulin, 10.Seuraaminen oli siistiä, painoi joo, mutta ei liikaa 9,5. Seisominen ilmeisen hyvä 10.Luoksetulossa valui pysähtymisen kanssa, 8,5. Liikkeestä maahan putos hyvin (onnex) 10. Noutokapulana meillä oli vankkatekoinen ohjatun kapula. Ei varastamista, nätti nosto. Ihan liian siististi ei voi tehdä ja pakko oli rouhasta parikertaa 8,5. Viikossa kuitenkin hiukeesti parannusta! Hedelmäpelin säätö siis onnistui.;)
Kaukot on jotenkin tosi hankalat Troylle. Nytkin sain antaa tupla käskyjä. Istuminen jää myös vajaaksi, 7. Tässä vaiheessa olin jo lähtemässä kehästä, mutta tuomarina toiminut Pörsti huomautti, että hyppy puuttuu. No se sitten sutaistiin ja tulos sen mukainen 5. Tyystin mun virhe.
 Kasaan ykköstulos 170,5p ja toinen sija!!! ;o))) Huikean paljon parempi kuin viikko sitten.

Parannettavaakin toki aina löytyy. Troyn kanssa liikkeet on viimeisteltävä ja paaaaljon häiriö ja LO treeniä. Tuubilla vaan pikku säätöjä ja motivaatio treeniä paljon ja sitten me ollaan valmiita Oulun valloitukseen ;) Näin se siis on ; "No guts, No glory". Tänä aamuna kun ajelin tuonne entiseen kotikuntaani kisaamaan,  näin jo meidät voittamassa kisan. Joku koikkeri kehtas tosin sössiä suunnitelman Troyn osalta ;) mutta paljon siis vaikuttaa sekin, minkälaisen mielikuvan itseleen kisasta rakentaa.
Hyvä mun pojat!!!!
1526405.jpg653442.jpg