Perjantain maneesitokot oli tänään. Otin Troyn ekana, tarkoituksena tehä voittajan liikkeitä kisamaisesti, palkkaamatta.
Tarkoituksesksi jäi, kun piti jumiutua muutamaan ongelmaan..(muutamaan, hahahhhaha). Luoksetulon stopit tosi huonot (tai siis tiedän Troyn pystyvän paljon parempaan) ja metalli... Voi juma! Että tuo koira riipii mua. Se aivan niinku sikailee tän liikkeen. Pari vakavaa sanaa ja sitten taas kykeni hommiin. Sitä vaan ei kokeissa tehä, joten tämä on saatava kuntoon! Ruudussa mä olen liian hidas. En ole vissiin tottunuut tollaseen ohjukseen ja pysäytys käsky tulee liian myöhään ja koira on takalinjasta yli. Onneksi Troy rakastaa tätä temppua joten ei haittaa vaikka toistoja tulis useampi tusina ;) saan siis rauhassa treenata omaa koordinaatiota. Troipan kanssa on nyt pakko ottaa kunnon kuuri tokoa; metallia ja tunnaria etekin. Hyvin meni idari (etenkin istuminen !) samoin seuraaminen :).

Tuubi teki vain paikalla istumisen Ronjalle häiriönä ja suoriutui tehtävästä hyvin :). Palkaksi sai mennnä ruutuun tekemään kakeja.