Ollaan oltu taas lyhyissä treeneissä kulunut viikko. Tuubi aloitti (kuten eräälle taholle lupasin ;o) )palkattomat treenit, tai siis palkaksi tulee uusi tehtävä. Yllättävää kylläkin tästä ei Tuubi ole lannistunut lainkaan vaan on tullut jopa hieman höyryä kattilaan. Tokikin treenit ovat olleet lyhyitä, mutta tarkemmin suunniteltuja. Jatkamme siis tätä vaikka fiilis oli hiukan kateissa kun TAAS karsiuduttiin karsinnoista! No taaaaas jonotetaan, eiköhän se siitä.
Troyn kanssa olen ottanut myös lyhyitä seuraamisharjoituksia ja avo-kakeja ja kas; se osaakin nousta istumaan! Niin ainakin toistaiseksi...
Tänään sunnuntaina päivä valkeni hirmuisen myrskyisänä ja kaikki paikat oli jäässä ja liukkaat. Poikkesimme kuitenkin Anttilassa uutta Cabaroo-pentua katsomassa. Siellähän Feya asustaa Duurin ja Eemelin kaverina ja ah, mitä heposia! Kaksi arabia ja ihka oikea quarter Billy <3 sinne jäi meikäläisen sydän! Aivan kerrassaan ihana hevonen. Juuri samanlainen kuin se "Cisco" jolla Kevin Costner ratsasti "Tanssii susien kanssa"-elokuvassa. Kiitos vaan Minnille ja pesueelle! Tullaan varmuudella uudestaan.