Sunnuntaina käväsin remontin lomassa Järvenpäässä treenaamassa  Hannan kanssa agiliitoa. Hanna järkkäs esteet keljusti ja taas oli emännän osaaminen koetuksella. Tai siis osaamista ei suuremmin ole, jote Troippa joutuu loikkimaan useampaan kertaan ratoja, ennekuin m i n ä onnistun. Hyödyllisiä vinkkejä saatiin ja lisää harjoiteltavaa.
Tiistai-iltana kävin Tuusulassa rotuyhdistyksen järkkäämällä klikkeri tunnilla. Homman vetäjänä oli erikoisnäyttelyn tuomari Helena Fizgerald Australiasta. Täti oli mukava ja ulosanti huumorilla höystettyä. Mitä operanttiin kouluttamiseen tulee naksuttimen avulla, olen eri mieltä muutamista asioista. Annettavaa hänellä tuntui kuitenkin olevan monille ja hyvä niin. Juuri kun me suomalaiset lämmettiin, täti yht´äkkiä lopettikin session! Oli kuulemma väsynyt edellisillan näytelmä kurssista ja mitä kaikkea muuta.

Remontti kotona jatkuu ja vihdoin alkaa pintalaudoituskin löytää paikkansa. Minä olen maalaillut ikkunan pokia, kaivannut auki sokkelin vieruksia, tasoitellut, hionut ja kaikenmoista. Homma jatkuu tänäänkin kun ilmeisesti ei ole luvassa niin kovasti sadetta kuin muina päivinä.... Semmoinen kesä ja loma ;o)

pihamaisemaa remontin keskeltä
1694552.jpg