Tutuksi tullut perjantai-illan viettopaikka; paikallinen maneesi. Sulanut lumi oli valunut tuuletus aukoista katosta maneesin pohjalle, niinpä keskellä areenaa oli kolme "mutakylpy litikkoa". Ihan hirvitti kun ajattelin, että Troykin ois tarkoitus treenata...
Tuubi aloitti kuitenkin. Tehtiin koko evl läpi. Muutamiin ongelma kohtiin pysähdyttiin, kuten ohjatun merkki ja palautus. Otin myös seuraamista metalli suussa, kun ote meinas olla aikas vetelä. Parani huomattavasti :).
Olin Tuubin treeniin tosi tyytyväinen. Ohjelmaan alkaa tulla tosi hyvää rutiinia.
Troyn kanssa jumituttiin idarin seisomiseen. On tullut treenattua voittajaa niin kovin, että tämä ihan alokas luokan liike ei tahtonut sujua. Melkoisen tovin sitä sai veivata kunnes muistui mieleen, sen jälkeen sujui koko liike (idari) hyvin. Hyppynoutoa otettiin metallilla. Heittelin tahallaan huonoja heittoja, tarkoituksena opettaa aina hyppäämään myös takaisin tultaessa. Saatoin jopa saada tämän opetuksen etenemään :).
Lopuksi ruutua. Vahvistusta merkille. Malttia myös, availin suutani ja höpöttelin hölmöjä. Lopulta tajus pointin ja lakkas ennakoimasta ruutuun. Lopuksi koko liike, palkka luoksetulosta. Valtaisa määrä oli Troylla energiaa, ei varmaan käyttänyt kuin nano-osan treeneissä. No, huomen on luvassa agilitya joten energiaa tarvitaan.