Troy ja minä paineltiin taas Järvenpäähän Riitan, Pekan ja Virven luotsaamiin kisatreeneihin.
 Harjoitus alkoi totuttuun tapaan paikallaololla. Troyn oikealla oli pk collie (joka äänteli eri äänillä koko paikalla olon!) ja vasemmalla cockeri. Troy putos hyvin ja suorana. Aloitti hyvin leuka maassa, mutta nosteli kyllä päätään alussa.. :o(. Cockeri karkas paikaltaan jo alku minuuteilla ja oli selvästi päättänyt haastaa Troyn leikkiin kanssaan. Se härväs Troyn ympärillä hurjaa vauhtia ja teki villejä loikkia. Perässä juoksi tietty hätääntynyt ohjaaja, molemmat Troyn ympärillä. Collie huusi ja cockeri juoksi. Ou jee.
 Troy pysyi paikallaan niin kauan kunnes tulin näkyviin piilosta. Sillä oli aika mahdoton tehtävä ja päätin mennä palkkaamaan, kun suoriutui siitä niin paljon paremmin kuin oisin ikinä uskonut. Hyvä treeni siis, paikalla olo toooodella nopealla häirinnällä ;o).
Kehässä otin jättävät liikkeet, ne meni tosi hyvin. Luoksetulon stoppi liukui, mutta vauhti oli niin hurja, ettei saannut pysähtymään nopeemmin + ei osannut odottaa pysähdystä. Nouto oli taas siistimpi, unohti kiertää kapulan taakse, tajusi sen itsekkin ja palautuksessa meni sekaisin. Mutta siistimpään suuntaan! Hyvä.
Kaukkarit oli kerrassaan mainiot! Ei mitään tahmeutta missään, sikanopeet vaihdot, eikä liikkunut, JEEES!

Nyt kun kerkeis treenaamaan hyvin tän jäljellä olevan ajan....