Joskus voi treenit vaan mennä niinku niiiin hyvin! =D
Oltiin maneesilla ja päätettiin Sepon kanssa ottaa kisamaiset treenit. Seppo EVLlää ja minä Troyn kanssa VOIttajaa. Ekana ryhmä liikkeet. Mukana oli myös ALO koira Ronja ja hänen emäntänsä myös kierteli meidän koiria makuussa. Troylle ei ole sitä ennen tehty, mutta ei se sitä hetkauttanut lainkaan.
Riffi teki ensin kaikki liikkeet putkeen ja mä oli LO. Ihana koira (mali narttu), älyttömän kiihkeä, mutta siis myös vaikea.
Troy teki sitten VOI liikkeet putkeen. Seuraaminen oli hyvin hyvää, ainoastaan pysähdykset ei meinannueet olla puhtaita. Troy jatkaa matkaa puoli koiranmittaa ennen kuin tajuu, että mä pysähdyin. Olen yleensä antanut merkin laahamalla hiukan jalkaa, mutta maneesipohja ei rahise, joten merkistä ei ollut apua. Pitää harjoitella muu vinkki. Liikkestä istuminen oli super, ihan sairaan nopee! Luoksetulo oli hyvä, stopit ei ihan täydelliset. Ruutu sen sijaan oli suoraan oppikirjasta, loppuosan luoksetulossa meni aavistuksen ohi. Noudot oli hyvät, metallin ote oli paljon parempi, ei tappamista lainkaan! Hyppynouto myös todella hyvä. Ekaa kertaa tunnari kapulat vei joku muu kuin minä ja se tuntui hiukan ahdistavan Troyta. Oma löytyikin vasta tokalla yrityksellä kun keskittyminen löytyi. Tässä pitää muistaa käskyn rauhallisuus, kuiskata melkein pitää. Ote tunnarista oli hieno, ei kertaakaan puraissu :). Kaukot oli hyvä, istumiset hiukan vajaat.
Niin hyvä fiilis! Koko ohjelma läpi hienosti, vire pysyi hyvänä! Liikkeiden väliosiin pitää kiinnittää huomiota eli Troy pitää laittaa makaamaan, muuten kiinnostuu kaikesta muusta ja voi käydä purasemassa vaikka tuomaria nenusta ;o). Ihan parasta! Nyt alkaa löytyä jo kisafiilis, oikeanlainen :))) 'hyppii ja tanssii innoissaan'

ps. Tähän on pakko vielä lisätä se tosiasia, että Riffillä oli juoksu ja pvä 9 menossa perjantaina, siitäkin huolimatta Troy keskittyi ja teli hienosti liikkeet. Liikkeen välissä ainoastaan tuon juoksuasian huomasi. Loistava treeni siis sikälikin!