Alkuviikko on nyt treenattu, Jonten sekä vanhojen ohjeiden mukaan ;). Olen nyt molemille pojille heitellyt kapuloita niin, että toinen on ollut ohjatun kalikka ja toinen iso metalli. Niitä sitten nakkelen. Heti kun edellinen palautuu uusi lentää.Troylla nyt ei  mitään ongelmaa ollutkaan ja Tuubikin alkaa saada juonesta kiinni.
Tänään tein Troyn kanssa lyhyesti alokkaan palkaten vain kehumalla ja hyvin se tuntui jäbälle piisaavan, toivon mukaan näin on myös kisassa. Koskaan ei tiedä mitä sattuu ja tapahtuu kun on tuollanen elohopea matkassa, mutta pian tiedetään =o).
Tuubi on tehnyt lyhykäisiä treenejä myös kehu-palkalla ja on mennyt ihan hyvin. Kyllähän se sitä palloa odottaa... No, mutta katsotaan jos kisa menis hyvin Tuubiltakin pitkästä aikaa.
Porvoon koulutukset sain päätökseen eilen ja nyt on aika viheltää vähän peliä poikki ja keskittyä omiin koiriin. Ihan järkyttävän kiireinen syksy! Vaan kukas sen kiireen ois tehnyt mulle muu kuin minä itse!? Jos oppis sanomaan useimmin "ei", niin vois vuorokauteen tulla lisää tunteja ;o).
 953727.jpg(kuva; Pia Miettinen)