Troy sai oikein aimo annoksen agilitya lauantaina. Meillä oli treenit Niinun johdolla kahdesta neljään Nurmijärven hallilla ja normi ryhmätreenit sen päälle.
Niinun treeni oli ihan loistava! Radan alku oli melkoista pyöritystä, siitä kuitenkin selvittiin hyvin. Tutustuessa rataan  oli jo huomio linjoissa, että niistä tulis pyöreät ja kulkevat, ei turha kulmia, törmäyksiä ja pysähdyksiä. Ei keretty rataa puolessa tunnissa kuin puoleen väliin. Troy alkoi yhtäkkiä menemään pujotteluun väärin sisään. Tämän asian kanssa sitten hinkattiin, mikä ei ole oikeastaan koskaan ollut ongelma ja aikaa meni. Jokatapauksessa treeni oli ihan loistava, eniten siksi, että sain muutamassa hankalassa paikassa aikaan onnistuneita ohjauksia. Tuli ihan voittaja fiilis =). Jäätiin vielä viikkotunnillekkin, mikä ei ehkä ollut niin viisasta. Koira väsyi Niinun treenissä aikalailla ja se näkyi, vaikka saikin levätä välissä liki tunnin.
Pitää muistaa jatkossa \"varoittaa\" Troyta ajoissa jos edessä on tiukka käännös ja enemmän antaa sen tehdä töitä, ei tarvitse saattajaa joka esteelle.
Tuli eniten hyvä mieli kun Niinu kehui, että ollaan edistytty hyvin siitä kun viimeksi nähtiin, toivon ja vähän uskonkin, että näin on :o) Troippakin oli yhtä hymyä koko illan, vaikka väsynyt olikin. Silläkin jäi ilmiselvästi hyvä mieli treenistä.