Keskiviikkona oli Jessican vikat treenit. Koko jakso on ollut tosi antoisa ja olen tosi iloinen, että Porsk antoi nuorille koirille tämän tilaisuuden. Vikan kerran kunniaksi oli leikkikisat. Troippa teki AVO liikkeet suht siististi. Keskittyminen ei ollut huippuluokkaa, mutta ihan kelpo esitys. Noutoon lainattiin Sannan isoa kapulaa. Troy nosti nätisti ja lähti tuomaan. Kapulan suurta kokoa silmälläpiten se päätti kuitenkin alkaa sivulle kääntymisen ajoissa (puolessavälissä palautus matkaa!) liike suureni joka suuntaan. Kapula tuntui vievän peruutuksessa koiraa ja luovutus tyylikkäästi selän takana ;o).
Tuubi ei ole treenannut lainkaan. Olen antanut sen levätä. Tänään se sai akupunktiohoitoa. Ihme tyyppi se on, siinäkin pitä harata vaikutuksia vastaan ennenkuin antoi sitten periksi taiteltuaan puolituntia vastaan. Nyt kädet kyynärpäitä myöten ristiin, että tehoaa. Christell oli kyllä ihan toiveikas. Ensi viikolla uudestaan.

Viikko sitten osallistuin emostaan eksyneen ketunpennun etsintöihin. Pentu löytyi ja sain pitää sitä hetken sylissäni, ennenkuin se matkasi "turvakotiin" kasvamaan. Ihana kokemus!
Kuvat T. Korkolainen
1580185.jpgFoxy Lady  ;o)1580192.jpg