Tänään käärittiin siis hihat ja ryhdyttiin heti ensiapu hommiin kisan jäljiltä. Ollaan Troyn kanssa mukana kurssilla joka järjestää kisamaisia treenejä. Kävin samaa joskus Tuubin kanssa ja se oli erinomaista treeniä.
Treeneihin tuli ns. ajolähtö kun esikoinen piti saada kyytiin ja koristreeneihin. Tytär kuitenkin lorvehti välillä hevostalli ja koti. Kun koripallon pelaaja oli saatu autoon, putki punaisena treeneihin.

Alkuasetelmassa oli siis jo katastrofin ainekset, perillä odotti paikallaolo. Koira suoraan autosta riviin ja jätin samaan tapaan kuin kisassakin. Piiloon päästyäni kurkkasin ja Troyn pää pyöri kuin pöllön pojalla," ihana koira tuolla, kuka haukkuu tuolla", jne jne...,Korjailin "down" komennolla. Paikallaan se pysyi kuitenkin. Virven mielestä (ohjaaja jonka kanssa juttu käytiin läpi) saattaa olla näin vilkkaalle koiralle liian ahdisttavaa olla leuka maassa, mutta olen erimieltä; kisassahan se oli suurinpiirtein nukahtanut sinne!

Seuraaminen oli nyt parempaa, käännökset kupli ja takaosan käytöharjoituksia lisää.
Liikkeestä maahanmenon varmistin katseella ja nyt "down" käsky. Ei ongelmaa, tietenkään ;o(.
Luoksetulon otin läpijuoksuna, palkkasin vauhdista ja sitä onneksi piisas. Oli jo siis unohtanut, että pysäytin sen kisassa!!

Nouto sitten... Heitin, lähetin, muistutin ennen nostoa mikä liike oli kyseessä ja nyt aika siisti liike ( vain pieni murha tapahtui kapulalla). Ohjeeksi heittoja => hengitystä, henkäisyjä, pekka/paavo-käskyjä (varastaa  noutoon silloin kun henkäisen). Heittoja myös niin, että minä haen, joku muu hakee, haetaan nätisti yhdessä. Alleviivaten sitä, että kapula on minun ja minä määrään kuka hakee, koska ja miten. Jos Troy hakee, ennen nostoa "maahan" käsky, jolla voi kontroloida kuunteleko koira vai onko se jo savannilla ;).
Heitto jutskia jäin heti treenaamaan. Hyvin ne alkoi pelittää. Hirmuinen on sillä hinku varastaa. Töitä saan tehdä tämänKIN kanssa. Tuubilla pikkupätkiä EVLlää. Ruutu löytyi helposti ja vauhdilla, samoin ohjatun kapula. Nyt kusee kaukot...Huokaus.... No tällä mennään. Hiotaan kaukoja kotona.

1509195.jpgEi niin iloinen enää... ;)