Ojangossa siis jälleen, sateissa illassa, möllikisoissa. Mut jos on tarpeeksi hauska laji, niin mitäpä yks vaakatason vesisade haittaa ;o).
Joona oli kipeenä, joten "teho-tiimissä" meidän lisäksi Maria & Hupi ja Sanna & tervut.
Mölli rata oli mukava, kulkeva ja selkeä. Alku oli meilenkiintoinen ja sitä pohdittiinkin melkein koko rataan tutustuminen Marian kanssa. Troy teki radan kaksi kertaa. Ennen rataa se kävi taas kuumana kuin hellakoukku, rauhottui vasta kun otin pannan pois starttiviivalla. Alku meni sählätessä, kun ei se irronnutkaan putkeen niin hyvin kuin olin ajatellut. Ihan selkeä käskytyskin ois saattanut muuttaa tilanetta :o/
A:lla päätin leikata takaa ja taas pidin suuni kiinni ja Troy kadotti mut, palas takasin nousupinnalle, näki mut, kääntyi ja veti itsensä A:n harjalle kynsillään..Voi ressukkaa ja prkl mua idioottia!!
Toinen rata menikin sitten jo suunnitelmien mukaan ja nopia nolla oli tuloksena. Hupi kerkes mennä radan kun me touhuttiin jotain muuta ja missasin sen. Maria oli tyytyväinen ja syystäkin; Hupi voitti maksien mölliradan!!! Mustosten ylivoimaa täydennettiin kakkostillalla Troyn kanssa. KokonaisCupin hopeatila toi viel lisää palkintoja kotiin vietäväksi ;o). Ja mikä parasta , nyt on mulla, Hanskilla, Marialla ja Mikolla ihqut tiimipaidat! Kenties mennään terassille ne päällä ens kesänä!? ;o) (palkintona saatiin oransseja t-paitoja a`la Stefan Lindfors). Joona voitti medien Cupin, onnea vaan sairastupaan, ja Sanna putsas Jakin kanssa kisaajien palkintopöytää. Hyvä reissu siis :)
Hyvä mieli jäi radoistakin sikäli, että ei ainuttakaan kontakti virhettä! Jihuu!