Aamusta ajelin JAUn hallille liitelemään Moilaskan seuraan. Saatin aikaan hyvät treenit, ainakin mulle ja Troylle ;). Tehtiin välistä vetoja, kontaktia puomilla, rengasta ja putkea pimeästä kulmasta. Troyppa teki myös puomin ekaa kertaa kokonaan. Se ei ollutkaan ihan niin helppoa kuin olin kuvittellut, mutta kun puomi kuorrutettiin makkaralla alkoi jätkä pysymään myös tasanneosuudella. Se oli selkeesti sitä mieltä, että tekee pelkkiä luiskia, kun sieltä saa namia ;). Välistä veto tuotti mulle paljonkin vaikeuksia, onneksi Troyn kanssa voi toistaa ja toistaa ja toistaa.... Kyllä se sitten mun paksuun kallooni jotenkin uppoaa.
Illalla tokotreenit, joissa Troy sikaili ohjatun oranssikapulan kanssa. Sitä taas tapettiin ja pyöriteltiin pitkinpoikin maneesia ja koko naama oli turpeessa. Kun se vihdoin otti kalikan suuhun se kantoi sitä, kuin se ois ollut 5 kilon punnus! Sikailua ennen kerettiin ottamaan vauhtiluoksetuloja ja ruutuun lähetyksiä eri suunnista ja paikalla makuu ryhmässä. Nouto juttuihin Troyn treeni päättyi. Tuubi teki idarin asentoja suoralla, juosten ja kävellen ja ohjatun molempia suuntia.
Lomitus lampolassa on ohi ja työt Tassussa jatkuu lyhyen loman jä'lkeen. Tytöt viettävät loppuloman reissun päällä, Milja Nurmijärvellä ja Helsingissä ja Sara lähtee risteilemään Tukholmaan.