Nyt on maneesikausi korkattu! Päätimme kaveriporukalla vuokrata Kumpumäen tilan uuden-näiveetä maneesia talvi treenaamiseen. Näillänäkymin ollaan siel joka keskiviikko. Hepat tietysti tekee duuninsa ensin ja me päästään vasta niiden jälkeen kello yhdeksän illalla.
Eilen paikalla oli Hupi & Maria, Johanna & pentu, Hanna & pentu + Viivi ja viel yks Hannan kasvatin omistaja jolla oli pennun lisäksi sekarotuinen. Päätettiin ottaa pentutokoa erikseen ipanoiden kanssa kerran kuussa sunnuntaisin.
Troy ei meinannut pysyä nahoissaan kun pääsi maneesin vilinään. Kaikki treenasimme yhtäaikaa, koska tilaa kuitenkin on. Troippa vaan on kova pyörittelemään päätään ja valta osa sen treenistä menikin tottumiseen ja siihen, että tässäkin ympäristössä pitäis tehdä töitä. Alun hankaluudet unohtuivat onneksi ennenpitkää ja päästiin vauhtiin. Seuraamista, idarin seisomista (tän oli unohtanut ihan tyystin, meni aina vaan makuulle...) ja lopuksi merkki ja ruutu.
Tuubi teki idarin, jonka kulmatyöskentelyssä olis ollut toivomisen varaa, pitää nyt välillä ottaa niitäkin. Asennot hienot ja nopeet. Ohjattua oransseilla kapuloilla. Vauhti on parantunut paljon! Otin myös hyppynoutoa oranssilla, heittelemällä mihin sattuu (niinhän teen aina kokeessakin;) )ja muisteltiin taas sitä hypyn kautta menemistä.
Auteskelin Hupia ja pentusia ja tunti hurahti ihan liian nopeesti. Onneksi vuoro on taas ens viikolla jaehkä vois joskus ottaa sen itekseenkin.
Tänään onkin taas ravipäivä Lahden illassa Tom Factorin kanssa, kivaa!