Meillä alkoi kesäloma koko perheellä. Saimme lainaksi Savolaisen Paulita asunto-auton ja suuntasimme kesäretkelle. Tatu jäi Katrin kaveriksi Nurmijärvelle, Tuubi ja Troy pääsivät reissuun mukaan.
Eka pysähdys oli Mikkelissä, Hanskin kotitilalla. Ja jottei liian menis lomailuksi, kerittiin emännän kanssa kolme uuhta. Ihan tappokoneelta näytti se keritsin ensisilmäyksellä, mutta kun vauhtiin pääsin alkoi homma sujua ja niin pääs lampaat villoistaan.
Mikkelistä matkaan lähtivät tyttöjen serkut Meeri ja Pate. Sunnuntai iltasella ajeltiin Jyväskylän kautta Ähtäriin ja majoituttiin eläinpuiston leirintä alueelle. Tänään päästiin ihmettelemään villieläimiä ja pojat sai osansa häkkielämästä; ne pääsivät koiraparkkiin porukkaansa odottamaan. Troy on uinnut ihan hulluna! Mulla ei ole ikuna ollut koiraa joka tykkäis niin paljon uida kuin Troy. Se on ihan uskomaton, eikä tarvii mitään keppejä heitellä, se vaan ui uimisen ilosta.
Nyt matka jatkuu kohti Tuurin kyläkauppaa ja sitten pohjoiseen. En tiedä tuleeko Sievissä pysähdyttyä, voi olla, että jää väliin...
674570.jpg674568.jpg
Yllä kuvat kerintätakoista ja napapiiriltä.