Kylläpäs on erikoiset nämä juhannuksen jälkeiset kelit ?! Yleensä alkaa helteet vaan tänä kesänä alkoi sadekausi. No, minua se ei haittaa, loma on likimain lusittu ja töissä on mukavampaa ja vilkkaampaa jos sataa.
Sadekelin treeniäkin on siis saatu. Eilen treenasin itekseni urheilukentän vieressä. Paikalla istumisesta valui makaamaan! Varsinainen makuu onnistui ja lopulta istuminenkin. Seuraaminen oli Tuubin mielestä niin helppoa hommaa, että samalla voi toisella silmällä katsella lasten urheilukisoja. Vähän samaa keskittymisen puutetta kuin Espoon treeneissäkin. Mieleeni muistui renkaan kevätleiri ja Jonten sanat, että pitää muistaa uskaltaa vaatia koiralta hyvin ne suoritukset jotka se varmasti osaa. No, kerroin Tuubille et nyt on niin, että lapset urheilee ja ME tehdään siitä huolimatta hommia! Ja Tuubi teki ylipitkän, elämänsä parhaan seuraamisen :).
 Pitää siis oikeesti muistaa vaatiakkin, eikä pyytää. Loput liikkeet meni hyvin. Tuubi oli iloinen ja vauhdikas.

Tänään ajettiin taas Espooseen Katjan ja Pian seuraksi. Tuubi teki seuraamista, mikä oli edelleen todella hyvää. Ruutu tehtiin myös jase oli ok. Palkkasin ruutuun pysähtymisestä. Hyvin se hakeutuu nyt takareunaan :).
Luoksetulon pysäytyksiä joutui vähän hinkkaamaan, on jäännyt kokonainen liike vähemmälle treenille, kun olen ottanut stopit erikseen. LOn käskystä meinas vaan lähteä. Muisti se se sitten viimein oikean toimintatavan. Ohjattukin toimi tänään. Otin myös kaukot kun oli LO tarjolla ja Tuubista ne oli hurjan hauskat; sillä häntä heilui ja se "hymyili" kokoajan.Hyvä niin! Paikallaolot tehtiin porukassa ja molemmat ok. Lopuksi pistettiin temppurata pystyyn ja Tuubi nautti kaikista hulluista tehtävistä. Enää se ei niin kovin ihmettele niitä ja oikeasti kuuntelee mitä sanon. Ens viikolla pitääkin muistaa nämä leikit.
Viikonloppu vietetään tälläkertaa Taivassalossa. Varmasti pitäis olla kotona ja syventyä viel näihin, mutta toisaalta, viikonloppu parin ärhäkän westien seurassa kauniissa saaristomeressä voi olla ihan hyvä juttu!
Ens viikkoon!
696344.jpg696353.jpg
Kuvat viimekesän Taivassalo-visiitiltä.
653445.jpg