Tänään suunnattiin taasen Hakunilaan ja ilta-epiksiin. Otin mukaan molemmat pojat ja päätin, että Tuubikin saa osallistua ihan vaan mielenterveydeksi. Joona oli myös ajoissa paikalla joten lähdettiin porukassa lämmittämään. Kun tultiin takaisin oli ilmojono kymmenien metrien mittainen! Osallistujia oli kuin isommassakin tapahtumassa, makseja mölliradalla yli viisikymmentä!
Tuubi sai numeron nolla ja starttasi siis ihan ekana kisaan. Oli aika outoa ohjata sitä, aikaa on vierähtänyt kuitenkin. Se on myös hyvin erillainen kuin Troy. Rytmi melkein löytyi, pari ikävää riman pudotusta. Ikävää siksi, että näytti sattuvan takapolviin, vaikka Tuubihan ei valita. Kadutti kun en ilmonnut sitä medi radalle. No, hän oli jokatapauksessa hyvin tyytyväinen itseensä ja oikein hyvä niin.
Troy hillui kuten tavallista, ei ehkä kuitenkaa ihan täydellä poforilla! Hmmm.... Alkaako aikuistuminen? Oli se ajoittain aika pitelemätön...
 Saimme sen kanssa numeron 32 joten oli hyvää aikaa lämmitellä toinen ja jäädyttää toinen. Starttiin päästyään Troy lakkas hillumasta ja oli tosi keskittyneen näköinen. Rata oli mukavan kulkeva ja siinä oli sekä puomi, että A. Kummatkin meni todella upeasti, juuri oikeanlaiset kontaktit, ihan kuin kotonakin härpäkkeellä (Kiitti vaan Kirsi!!). Troy meni niinkuin minä ohjasin ja minä menin "Niinu"-nauha päässäni pyörien ;). Ja jumankekka, tehtiin nollarata ja voitettiin se mölliluokka!!
Ei niinkään voitto ollut niin hienoa, vaan se tunne siitä rytmistä, kuinka me mentiin niin hyvin yhdessä! Ihan lyömätön fiilis =). Ihanneaika radalle oli löysä 55s, Troy meni hitailla kontakteilla sen 28s ja risat.
Juostiin, illan yhä pimetessä, myös kisaavien rata jossa olikin ahdasta syheröä kerrakseen. Troy oli aika sopivassa mielentilassa siihen ja selvitettiin sekin suht kunnialla. Keppejä ei tosin meinannut pimehköltä radalta löytää ja loppusuoralla ajautui renkaan ohi. Olin kuitenkin varsin tyytyväinen rataan. Selvitettiin ihan tyylikkäästi pari vaikeeta kohtaa ja taas; kontaktit oli upeet!
Kyllä me alkuvuodesta taidetaan jo uskaltaa kisaamaan ihan aikuisten oikeesti ;o).
Kiitokset suuret Joonalle ja Marialle kuvaamisesta ja seurasta :) Ja Joonalle & viiville onnea medien voitosta!
Tuubin rata.
Troyn rata