Maanantaina JAUn toko-porukan kanssa Järvenpäässä treenailemassa. Troyn oli hiukan vaikeampi olla keskittynyt, kun oli muitakin paikalla. Se kuitenkin kokosi itsensä ja pyrki tekemään annetut tehtävät ;).
Ryhmäpaikallaolokin tehtiin alokaskoirilla. Troy istui, kun en ole makuuta opettanut. Pysyi hyvin, kävin palkkaamassa=> Khii lähti => Troy päätti myös lähteä. Palautettiin ipanat paikoilleen ja onnistuttiin viel muutama hetki paikallaan olemaan. Seuraamista, merkkiä ja noutoa. Tuubi pääs myös paikalla oloihin ja lisäksi seuraamista, temponvaihtoja. Käännökset oli ihan karmeita, täyskäännökset ja kaikki, joten ne työn alle.
Tiistaina Kääntöpaikalla Troy aloitti paikallamakuu harjoitukset. Voin kertoa, että ei ole ihan helppoa hänelle tämä! Seuraamista oli myös ohjelmassa ja liikkeestä seisomista.
Tuubin kanssa tahkottiin niitä käännöksiä ja edistystä oli havaittavissa.Harjoteltiin myös paikallaolo häiriöitä. Häiriköimässä naapurin Mari (kiitos!).Istuminen valuu herkästi alas, makuu on varmempi.
Illalla kokoontui mun pieni toko-ryhmä koirakentällä, kolme koirakkoa oli paikalla. Oli kivaa olla pitkän tauon jälkeen openakin ;).