Kaikenmoista on tullut touhutta, agilitya, tokoa, lenkeilyä.
Lauantaina korisharkkojen jälkeen putki punaisena kohti Myyrymäkeä katsomaan tokon Pohjoismaiden Mestaruuskisoja. Jouduin lähtemään  karkeloista hiukan ennen loppua, sillä Troy odotti autossa ja agi treenit Nurmijärvellä. Meitä valmensi toistaiseksi vikaa kertaa Anne-Mari. Tosi sääli, olen tykännyt hänen opeistaan ja etenkin opetustyyli sopii minulle oikein hyvin (kaikki lehmänhermoiset kouluttajat ovat  aina plussaa!). Ensi kerralla on sitten joku muu. Treeni oli vauhtirata, jossa ideana opettaa koiraa lukemaan rataa. Troylle kaikki oli helppoa kuin heinän teko, mutta minä se taas kompuroin, tällä kertaa ei meinannut jaakotus onnistua, ei niin millään. A-M oli onneksi sinnikäs ja vaati mua tekemään kunnes se onnistui, jihuu! Troy on kyllä loistava agikoira, kun vaan ite pääsis samalle tasolle.
Sunnuntaiaamuna takaisin Energia-areenalle katsomaan loppunäytös PM-tokoista. Suomi oli murskaavan ylivoimainen! Voitto joulkkueelle ja kaikki henkilökohtaiset mitallisijat myös Suomelle!!
Waltaisat onnittelut Christa, Päivi (ja Troyn täti <3 ) ja Lentsu ja onnea koko mahtavalle Suomen joukkueelle!

Sunnuntaina alkoi maanantaille kestänyt lumipyry. Voi kuinka kaunista kaikki onkaan, puhdasta ja valkeaa :), tosin ei varmasti kauan kestä tätä iloa. Niinpä päätin töiden jälkeen, katoavassa päivän valossa ottaa joulukortti kuvia. Pojat eivät ikävä kyllä olleet asiasta yhtä innoissaan kuin minä. Niitä harmitti suunnattomasti rekvisiittaan pukeutuminen ja etenkin vierekkäin poseeraaminen. Tulos oli kyllä sellainen, että tuskin näillä voi joulu-iloa kenellekkään toivottaa... ;o)
Pornaisten Marttyyrit ry esittää:
Borgnäs Martyrer fr  förvisar:
2094016.jpg
Jiiihaaa, miten hauskaa!!
2093905.jpg
En varmana hymyile, vaikka mitä tekisit, en varmana.