Kisat on ohi ja kaikesta järjestelyjen surkuhupaisuudesta huolimatta oli hauska viikonloppu. Tapasin paljon tuttuja ja tutustuin uusin.
Lauantaina kisattiin joukkuemestaruudet ja Tuubi karsi yksilöissä. Paikalla olot oli kympit ja seuraaminen ysi. Ruutuun jouduin antamaan ohjauskäskyn ylimääräisen, mutta oletin senkin menneen hienosti. Luoksetulo kasi. Idari 8,5 ja ohjattu 7. Tunnari niin ikään 7 kaket 8 ja hyppynoutokin tais olla 8. Tulin suorituksesta ihan onnistumisen iloa täynä; kuvittelin ykköstuloksen olevan plakkarissa. Hanski kuitenkin palautti mut maan pinnalle; ruutu oli nolla! Vasta kun kisan jälkeen näin Nokelaisen Annen selvisi miksi... Tuubi oli oikassut etutassunsa ruutunauhan alitse ulos ruudusta :(. Ykkönen jäi siis edelleen haaveksi, samoin finaalipaikka.
Tosin suorituksessa oli paljon hyvää: Tuubi oli iloinen ja rento kuten minäkin. Se taas varmasti oli pitkälti "keponi" ansiota joka oli tehtävässä ensikertaa, eikä tämän jälkeen huvittaisi yksin enää kisaamaan mennäkkään!
Lauantai iltana parannettiin toko-maailmaa Korteen Merjan ja Keijon kanssa, mukana oli myös pari päksiä valkkaria ;). Hyvän dopinginin saattelemana Merja ja Sirius voittivat sunnutain finaalin ja sijoituivat SM-hopealle!! JIIIIHAAA!! =D Onnittelut myös mestari Leenalle ja Päiville pronssista!
Ensi vuonna sitten oulussa!
Ihania kuvia Hanna Sepän kamerasta!  TOKOko muka tosikoiden laji?! ;D
724002.jpg
724021.jpg
724008.jpg