Ollaan treenattukin, on pahasti unohtunut vain tämä päiväkirja puoli.
Tokoa olen ottanut lähes joka päivä molempien kanssa. Tuubille olen päättänyt saada vauhtia merkille ja sitä on otettu erillään. Hienosti menee, en sitten tiedä tarkoittaako se yhtikäs mitään....Yleensä vauhti ei siirry Pornaisten kunnanrajojen ulkopuolelle :o(. Kymmenen viidentoista minuutin treenit Tuubille paljolla palkalla on nyt se juttu mitä kokeilen. Harmittaa kun en saa siitä ikinä täysiä tehoja irti tosi tilanteessa, se taas aiheuttaa minulle motivaatio katoa treenailuun jne. No katsotaan mitä tästä tulee.
Troy on tokottanut myös ja on ollut varsin vakuuttava. Palauteltiin mieleen tunnariakin. Kun kalikoita oli enemmän ajatus tehtävästä katosi ja Troy toi vaan jonkun. Ok, uusinta. Koira joka on paljon saannut itse keksiä asioita, tarjoaa myös paljon ratkaisu vaihtoehtoja. Niinpä Troippa arveli kyseessä olevan haasteellinen tassu-kosketus temppu ja se kävi läimimässä liki kaikkia kapuloita. Kun se ei tuottanut tulosta se kokeili eri asentoja niiden takana ja vieressä =). Ei sitä aina ihan totisella naamalla voi katsella. Ennenpitkää se oivalsi tehtävän. Hyppynoutokin otettiin ohjelmistoon, samoin voittajan kaket. Laudan pätkä edessä sai sen heti muuttamaan tekniikkaa paremmaksi nyt pitää vain panostaa asentojen pitämiseen.
Eilen piipahdin myös aksa kentällä. Treenasin samantapaisia kuvioita kuin viikko sitten Niinun kanssa. Valitettavasti olen kuitenkin niin tyhmä, etten osaa tehdä uusia variaatioita asioista :o/
Kontakteja otettiin myös ja jatkettiin keinun opiskelua, joka sujui jo ihan prosti ;). Tuubi sai myöskin suorittaa helpohkoa radan pätkää ja veljet, kuinka onnellinen se oli! Se teki sellaisen pujottelun, että sai aplodit viereiseltä kentältä =). Se nautti niin valtavasti, että täytynee sen kanssa aina joskus hurvitella.