Vihdoin sateet hellittivät, ainakin hetkeksi ja se on tarkoittanut hektistä aikaa meidän kodin remontti projektissa. Lautojen kyllästämistä ja maalaamista, kantamista, maalaamista, maalaamista....
Kädet on sormia myöten kipeenä, työpäivät on venyneet 12-14 tuntisiksi. Koira-ressukat ovat marhanneet ympäri pihaa ihan ihmeissään. Lenkille ne on päässeet viikon aikana kerran :o(. Tuubi partioi etupihaa ja Troy hilluu takapihalla. Huokaus, on niin huono omatunto reppainoiden puolesta, mutta pakko vaan saada tämä tönö valmiiksi ennen seuraavaa sadekautta. Onneksi Hanskin veli, Eero tuli apuun. Samalla lapsiluku nousi neljään. Vilskettä ja ruuanlaittoakin siis piisaa... Yhden lautakasan takaa löydettiin meidän keppikuja ja sitä on sentään jaksanut treenata Troipan kanssa parikertaa päivässä, että edes jotain.
Rempan keskelle sain viikonloppuna iloisia viestejä Tukholmasta; Suomen joukkue voitti tokon MM -kultaa!! Ihan sairaan hienoa! Elina & Sina hopeaa, Christa & Vip pronssia ja Jessica & Katla kuudensia. IIIIIIISOT ONNITTELUT!
Me ei olla poikain kanssa tokoon puututtu SM-masennuksen jälkeen, enkä juuri ehtisikään. Kyllä me tästä vielä hommiin ryhdytään kunhan saadaan torppa kuntoon :). Juice kiteyttää ajatukseni lajista hyvin,-"tiedän mitä haluan, tiedän miten vähään kykenen..."

Troyn tyylinäyte remontista: BORING!
1714983.jpg
tuubi yrittää sinnitellä hereillä..
1714986.jpg
Lähempi tarkastelu osoittaa, että yritykseksi jää ;)
1715502.jpg