Troy siis kisasi tänään Porvoossa isoissa kisoissa AVO luokassa.
Koira oli saapumisesta lähtien täynä virtaa, niin et sitä ois voinnut jakaa naapurikuntiinkin... Sai hiukan purkaa itseään puistossa juoksemalla, kun oltiin saatu teltanpystytys -ja kehät välmiiksi.

 Paikallaoloon en suuremmin valmistellut, kerroin kyllä mitä on luvassa. Yritin olla aika passiivinen, jos vaikka koirakin ois rauhallisempi. Troippa oli ryhmän keskellä. Tippui hyvin maahan ja jätin "down" käskyllä. Makas litteänä kuin lahna, leuka maassa koko kolme minuuttisen. Leuka ei noussut silloinkaan kun tulin ja tais se pikkasen juurtua maahan ( lue; nukahti!) kun nousi vasta toisella käskyllä. Tuomari ei tätä huomannut/noteerannut ja siitä 10.
1505445.jpg

Seuraaminen; Painoi aikalailla, mutta muuten olin tosi tyytyväinen. Täyskäännökset oli tosi rivakat. Vasemmalle kääntyminen kärsi painamisesta ja siksi 8. Liikkestä maahanmeno täydellisellä seisomisella ja siis ihan turha 0. Luoksetulossa nyt ekaa kertaa pysäytin. En ole treenannut liikkeenä, kun ennakointikin kuulu ohjelmaan. Yksi piste tippui, saattoi törmätä, en muista 9. Liikkeestä seisominen uusittunakin onnistui 10.

 Noutaminen. Niin... Hohhoijjaa. Kapulan heitto on se juttu mikä laukaisee Troyssa suuren afrikalaisen  kissapedon ja saalistus alkaa. Saalis yllätetään tekemällä sen päälle korkea ja voimakas loikka. Tapporavistuksen jälkeen (emäntä kiljuu uudestaan "pidä" käskyä, jossain kaukana Troyn tajunnan reunalla) saalista lähdetään kuljettamaan kotiluolaan etujalkojen välissä raahaten. Olisi voinnut helposti kuvitella kapulan tilalle antiloopin ruhon. Kotikulmille (sivulle) saavuttuaan "suuri saalistaja" asettui makuulle kalvamaan lihaa irti antiloopin luista. Pitääkö mainita, että nollille meni! Oli varautunut aika moneen variaatioon, en ihan tähän. Se on jännittävää Troyssa, että se on kun hedelmäpeliä pelais, koskaan ei voi tietää miten rattaat pysähtyy... Jos pysähtyy!

Kauko-ohjaus saattoi kärsiä antiloopin sarvesta, joka oli siirtynyt minun otsaani ja asennot olivat vajaat (istumiset) 8.

Hyppy meni hienosti, Troy tärisi hieman kun kerroin sen olevan seuraavana. Loikat onnistuivat ja vapautuksen jälkeen Troy kävi hyppäämässä hypyn vielä noin viisi kertaa, ihan vaan alleviivatakseen vahvoja hyppyominaisuuksiaan. Kaikesta tästä hedelmäpelistä kokonaisvaikutus 8 aina kun katsoin tuomaria, hän nauroi...?) ja tukeva kakkos tulos 145p.

Hauskaa oli ja hieman yllätyksiäkin. Kokemuksena ehdottoman tarpeellinen meille molemmille. Ihana hullu tuo on! :o)
1505565.jpgMinä ja mun Jellona.