Naapurikylässä oli jokin tämmöinen "kylätapahtumahässäkkä" tänään ja PORSK järjesti sinne toko- ja agilitynäytöksen. En älyä minkä takia mulla oli tilaisuuteen mennessäni myös Troy mukana....?  
 Tuubin oli tarkoitus olla toko-stara ja esittää sen "all-mighty-heelwork" :). Kaahotin siis töistä suoraan kyseiseen kylään ja kun nousen autosta kuulen seurakaverin kuulluttavan ; "siinäpä olikin sitten meidän toko osuutemme, siirrymme agility näytökseen."..Prkl..., sanoin minä, mutta kentälle mentiin.
No, kun sinne oli tultu, kaiken kansan ihmeteltäväksi, osallistuttiin agiliito näytökseen. Tuubi oli niiiiiin hämmästynyt kun pistin sen hypyn taa istumaan. Se kiljui koko radan läpi, se oli niin onnellinen ettei kukaan! Se nauroi koko naamallaan =D. Vaikka rata oli ihan minimaalinen, oli se Tuubille ihan elämää isompi juttu ;).
Troy sitten. Sinkos saman radan varmaan alle puolessa ajassa kuin Tuubi (joka ei sekään mennyt hiljaa!). Pujotteluun syöksyi vahingossa (?) sisään hienosti ja pujotteli vinkuen innosta, ehkä eniten lujaa. Yleisö oli tohkeissaan ja aplodeeras ja `PLIM` mulla ei ollut koiraa. Se seisoi tuijottamasa taputtavaa yleisöä, luppaset korvat liki pystyssä, ilman huolta tai murhetta mistään muusta.
Joku prkl....een  merlen aussin omistaja oli vieläpä päättänyt tulla tervehtimään uroksensa kanssa Troipaa, " tottakai ne tykkää toisistaan kun ne on niin saman näköisiäkin"-menttaliteetilla. Tämä pariskunta odotteli meitä radalta poistumisalueella. No, me ei tutustuttu niihin, tarina näin lyhennettynä ;).
Ahistaa tuo Troy ja saamarin taputukset.... Kait mun on mentävä sinne Hyvinkäälle huomen tapatuksia kuuntelemaan jos ei muuta. Vaan ei ole helppoo ei :o(
Omaa tuskaani helpottaakseni, lähdettiin poikien kanssa kympin hölkälle. Nyt on reidet betonia, eli ahistus on vaihtanut paikkaa ;o) .
1747211.jpg
Kuva, Hanna Seppä