Maanantainen vapaapäivä oli taas yhtä kiireinen kuin vapaat aina. Pitää ehtiä tuhatta asiaa, joita ei työpäivän jälkeen ehdi. Asia numero yksi oli kunnollinen lenkki koirille.Pojat on talomme remontin vuoksi kärsineet liian lyhkäisistä kävelyistä ja tämä on kolkutellut minua. Aamusta ajoissa lähdettiin. Virtaa pojilla riittikkin ja Troy mellasti jok` ìkisessä kuraojassa jonka se löysi. Väri muuttui lenkin edetessä lähes kokonaan mustaksi :o/
1570375.jpgTässä kuva yhden ojan jälkeen ;)
Loppulenkistä löytyi vielä ihana metsälampi ja Troy pääsi toteuttamaan itseään uimalla pitkään ja hartaasti.Ja taas minulla oli vaalea koira :o)
1572699.jpg
Muutaman tunnin ehdin syventyä kotitöihin ja iltasella Järvenpäähän. Menin ensin keskustan rantapuistoon treenaamaan päivän tokot molemilla. Lähinnä leikittiin eri liikkeitä ja/tai niiden osia ja pidettiin hauskaa.
Tokotuksen jälkeen Ristarille agiliitoon.
Ohjelmassa oli valsseja, kontakteja, renkaan ja pöydän opettelua. Valssit meni ihan ok. Harjoitus oli aika samanlainen jonka Hanna teki meille talvella. Kontakteista olen erityisen ylpeä. Vaikka taukoa on hirmuisesti, Troyn tajuntaan tämä juttu on uponnut hyvin, automaattisesti tarjosi toimintamallia myös A:n kontaktilla. Keinua en halunnut vielä ottaa.
Renkaan ja pöydän kanssa olikin sitten ihan omanlaisensa show. Pöytä etenkin oli Troyn mielestä vauhdilla alitettava este :o). Tämäkin saatiin kuitenkin kuosiin. Troy jarruttaa pöydällä niinkuin leijonan pitääkin, upottamalla kynnet pintaan. Renkaan kanssa painittiin kaikkein eniten. Kun oma liikkeeni korjaantui, meni koirakin oikeasta kolosta, simple!
Sain illan aikana myös "kalalähetyksen" Espoosta. Eräs allastaan lopettava mies toi minulle 7 malawiahventa. Isoja ja komeita olivat, toivottavasti sopeutuvat hyvin.

Tuubista olen tosi huolissani. Sen liikkuminen alkaa oireilla oikean reisiluunpään rappeumasta. Aamuisella kävelyllä se siirtyi puolimatkassa (jo!) kävelemään mun takana =kipee. Makuulta nousemiset ovat jäykkiä ja ravatessa oikea takanen liikkuu erilaista rataa kuin vasen. Voi surkeus! Tortaina on aika akupunktioon. Sen tekee ELL ja pitää häntä haastatella, mitä mieltä on Tuubin tilasta. Tässähän saattaa olla SM-kisat uhattuna :o( mutta siitä viis, jos Tuubilla on kipuja hoidoista huolimatta, en kisaamaan lähde.