Kisat on siis kisattu ja täytyy kyllä sanoa, että ne on Troyn kanssa jännittäviä tapahtumia. Se reagoi voimakkaasti kun paikalla on normaalia suurempi määrä ihmisiä koirineen. Se on liki pitelemätön ja tuntuu jännitetyltä kuin viulun kieli. Sain psyykattua itseni hyvinkin rauhalliseen mielentilaan ja varsinaista jännittämistä en tuntenut lainkaan, Troy kyllä jännittää molempien edestä ;)
Paikallaolo; Nopeasti maihin ja siellä pysyi niinkauan kuin toisin sanottiin 10. Seuraaminen tuntui todella hyvältä kaikissa tempoissa. Ajatus katkes Troylta kun tultiin kohti katsomoa, sen piti oikein pysähtyä ihailemaan ihmisiä, yksi perusasento unohtui myös 8,5p. Liikkeestä istuminen oli mielestäni hyvä, saatiin 9p. Luoksetulon stopit oli sitkeät 8p. Ruutu oli hieno, vaikka lopun luoksetulossa jarrut hiukan petti ja porhalsi ohi, mutta palas asemiin samantien 10p. Hyppynouto oli menosuuntaan hyvä, kapulan nosto nopea ja hyvä. Kapulaa kävi tarjoomassa tuomarille joka ei sitä huolinnut. Masentuneena toi sen minulle kiertäen esteen kaukaa 0p. Heitin turhan kauas ja annoin näin ihan liikaa pelivaraa Troylle :(.
Metalli meni kuin pitääkin 10p.Tunnariin lähti vasta tokalla käskyllä, liian lujaa ja hajoitti rivin. Otti yhden suuhun ja muisti sitten, että piti haistella. Malttia ei kuitenkaan ollut riittävästi ja toi väärän :(. Kaukoissa toistui pitkälti oma perjantainen kämmini ja juuret ne taas kasvoi. Muutama vaihto kuitenkin onnistuneesti 6p. Kokonaisvaikutus 8p. Kahdella nollalla ei tässä luokassa tee mitään ( =222,5p III), mutta luulenpa, että Troylle on hyväksi vaikka voivoteltais vähän pidempäänkin. Kisa rutiinia pitäis saada hirmuisesti lisää. Sikäli olen tyytyväinen, että mikään liike ei ole ns. hukassa, kaikki se osaa ja ihan hyvin kunhan malttia löytyy.