Eilen oltiin Nummisissa maneesitreenissä ja tänäiltana Kumpumäellä, tokoa siis.
Kirjoitin eilisistä treeneistä pitkät tarinat ja talennusvaiheessa koko stoori hävis! Prkleen tietotekniikka :(.
No, eilinen todisti ainakin sen, että tunnari pysyi Troyn muistissa niin kauan kunnes se nosti koipeaan johonkin ja vips, sinne meni kaikki opittu. Liikkeestä istuminen oli kuitenkin tarttunut kovalevylle paremmin. Kaukkareita tehtiin palkkaamalla asennoissa pysymisestä. Tämä vaatiikin vielä töitä, Troy vaihtais mieluusti asentoa huomattavasti vikkelämpään.
Tuubi oli ihan loistava! Asenne on nyt hieno ja vauhtia alkaa tulla. Se tykkää kyllä kehuista, mutta enemmän odottaa uutta komentoa. SeJonten konsti siis toimii! Tuubi ei ole leluja eikä nameja saannut leirin jälkeen.
Tänään hienot esitykset vain jatkuivat. Otin ohjattua, molemmat suunnat. Luoksetulon läpijuoksuna ja seuraamista. Seuraamisen, etenkin juoksun, täyskäännökset meinaa kuplia ihan liikaa. Pitää miettiä mikä siihen auttais.
Troy sitten otti ongelman tänään metallista. Se hakee sen kyllä, mutta luovuttais mieluusti nopeemmin ja ote on olematon. Niimpä alkoi metallisulkeiset, ilmeisesti ainakin tänään jää ilman illallista :o/.
Luoksetulo tehtiin myös molemilla stopeilla ja se oli hyvä. Samoin idari ja seuraaminen (joskin painoi taas alussa tosi kovaa).
Ikävä kyllä huomiseksi suunnitellut aksat peruuntui, mikä harmittaa ihan eniten. No, toisena lauantaina toivottavasti.