Olen treenaillut poikien kanssa lähes joka aamu niin, että ruokakuppi on palkkana. On tehty tällöin joku suurempi kokonaisuus, esim. pitkä seuraamiskaavio kaikilla tempoilla. Tämä toimii molemilla mainiosti.
Maanantaina olin Järvenpäässä treenailemassa lukion kentällä. Silloin toteutin semmussa opittuja juttuja ja homma oli pitkälti leikkimisen uudelleen opettelua. Tuubi on intoutunut kerta kerralta enmmän ja olen siitä hyvin innoissani :o)

Kokeilin eräänä iltana naapurin potkupyörää omilla "vetokoirillani" ja meno oli huikeeta! Troy veti kuin aropiru, ojan pohjissa juosten, mutta täyden vetovastuun ottaen."GO-GO-GO"-innostus sai sen lisäämään aina pykälän tai pari. Tuubi oli potkupyörän kanssa vedettävien joukossa, se ei tykännyt yhtään :o(.

Ilta ruualla olen tehnyt Tuubille useinmiten kaukkarit. Eilen huomasin, että Troy oli huoneen ovella usean metrin Tuubin takana. Tein kaket pelkillä käsimerkeillä ja Troy suoritti liikkeet tasatahtiin Tuubin kanssa ripeästi ja tuumaakaan paikaltaan liikkumatta! =D Troy on omissa "ateria-iltatreenissään" saannut keskittyä avo-kaukoihin, mutta näkemästäni innostuneena päätin kokeilla evl-settiä. Ilman "etukoiraa" ei tullut mitään! Saiskohan siis kokeissa tehdä tandemina? ;o) Avoimen kaket onnistui kuitenkin hyvin.
Tänään iltavuoroon meno joten aamutreeni on molemille hiukan pidempi.
Viikonloppuna lähdemme talviloman viettoon käsivarren Lappiin. Koirista ehkä toinen pääsee mukaan, kun on niin pieni auto. Toisen kohtalo on sitten seurustella Hupiksen kanssa Tolkkisissa ja Troylla ei varmaan ole mitään sitä vastaan ;o)